ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ 25-07-14


Varonos by bet-on-arme.com
Δεν υπάρχει κάτι το αξιόλογο για σήμερα (το κύπελλο U19 δεν το έχω παρακολουθήσει καθόλου) γιαυτό θα στραφώ προς το πρωτάθλημα Δανίας που μου φαίνεται ότι υπάρχει μια καλή απόδοση. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν παίζεται σαν μονό στον ΟΠΑΠ αλλά μόνο σε δυάδα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μου αρέσει για σήμερα.
102. Βέστσαελαντ - Οντένσε: Κακό ξεκίνημα έκαναν και οι 2 ομάδες την προηγούμενη αγωνιστική στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η Οντένσε έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας μέσα στην έδρα της απο την πρωτάρα στην κατηγορία Χόμπρο, ενώ οι γηπεδούχοι εκτός έδρας με την Νόρτζελαντ, παρότι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 κατάφεραν στο τέλος να χάσουν με 3-2.
Η Οντένσε είναι πιο έμπειρη ομάδα και ίσως να είναι το φαβορί σήμερα, αλλά η προιστορία τα τελευταία χρόνια την θέλει να μην κερδίζει μέσα στο Βέστσαελαντ και γιαυτό θα το αποφύγω το διπλό. Η πρώτη αγωνιστική έδειξε ότι και οι 2 ομάδες αντιμετωπίζουν αμυντικό πρόβλημα ειδικά οι γηπεδούχοι που κατάφεραν στο 2ο ημίχρονο να δεχθούν 3 γκολ και να χάσουν το παιχνίδι. Το over 2,5 ο ΟΠΑΠ θεωρεί ότι είναι αουτσάιντερ και γιαυτό το δίνει 1,85. Εγω θεωρώ ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να μπούν 3 γκολ σε αυτόν τον αγώνα. Over 2,5
  
DATE ΚΩΔ MATCH PICS ODDS BOOK ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
25-07-14 102 ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ - ΟΝΤΕΝΣΕ OVER 2,5 1,80 ΟΠΑΠ
 
 
Δείτε όλο το κουπόνι με τους αγώνες του ΟΠΑΠ απο εδώ - Κουπόνι ΟΠΑΠ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)