» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ » Πέδρο Λεόν, Ρουίς, Νιάνγκ και η... «βόμβα»

 

Γ. ΛΑΒΔΑΣ από ethnos.gr
Επιστροφή σε Πέδρο Λεόν, Ρουίς και Νιάνγκ, αλλά και αναζήτηση για μία μεταγραφική βόμβα που θα προκαλέσει πάταγο...
Από χθες ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε και επίσημα από τη διεκδίκηση του Σουηδού εξτρέμ Ντουρμάζ και «πηγαίνει για άλλα» για τις πτέρυγες της επίθεσης.
Ενας που εξετάζεται είναι ο Πέδρο Λεόν της Χετάφε, καθώς ο σύλλογος της Πριμέρα Ντιβιζιόν θέλει να απαλλαγεί από κάποια βαριά συμβόλαια. Ο Ισπανός επιθετικός έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Μίτσελ, ο οποίος έχει ζητήσει την απόκτησή του και αν η Χετάφε πει το «ναι» για τον δανεισμό του, τότε μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.
Επίσης έχει προταθεί ο Κοσταρικανός Ρουίς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ. Αρχικά δεν είχε προκαλέσει ενθουσιασμό η περίπτωσή του, αλλά πλέον το όνομά του συζητείται πιο σοβαρά στη διοίκηση των πρωταθλητών και από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, δεν αποκλείεται τελικά αυτός να είναι ο εκλεκτός.
Ο Νιάνγκ είναι εδώ και καιρό στη λίστα του Ολυμπιακού, μπορεί να αγωνιστεί και στις πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης και στο περιθώριο του φιλικού των Πειραιωτών με τη Μίλαν θα γινόταν κουβέντα των παραγόντων των δύο ομάδων για τον 21χρονο ποδοσφαιριστή.
Ακόμα προτάθηκε ο Τόμας Ρινκόν, που έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο. Ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα είναι 46 φορές διεθνής και αγωνίζεται στη Γερμανία από το 2009.
Ομως οι πρωταθλητές εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Για τον σέντερ φορ, εκτός του Βέλγου Φόσεν, που έχει προταθεί και γίνονται επαφές με την Γκενκ να ρίξει τις απαιτήσεις της (7 εκατ. ευρώ), ο Ολυμπιακός αναζητάει και ένα πιο βαρύ όνομα, με τον Παραγουανό Καρντόσο της Μπενφίκα να είναι ένας υποψήφιος.
Επίσης έχει προταθεί και ο Ισπανός επιθετικός Σολδάδο, τον οποίο παραχωρεί η Τότεναμ, ακόμα και δανεικό, αλλά έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο.


Η υπόθεση με τον Πουλίδο παραμένει μπερδεμένη και αναμένεται να πάει απεσταλμένος του Ολυμπιακού στο Μεξικό για να ξεκαθαρίσει τι γίνεται.
Ο ατζέντης του Μίτσελ που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στην Ελλάδα, πέρα του ότι πρότεινε παίχτες (Πέδρο Λεόν, Ρέγες), μίλησε και για προτάσεις που υπάρχουν από ξένους συλλόγους για παίχτες του Ολυμπιακού. Και μία από αυτές αφορούσε τον Σάμαρη, για τον οποίο το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» έχει αποκαλύψει πως είναι πιθανό «να σηκώσει άγκυρα» από το Λιμάνι.
Ομως και για τον Μανιάτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ευρωπαϊκές ομάδες και αναμένεται σύντομα να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Βαλένθια έχει στείλει επίσημο έγγραφο στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να ενημερωθεί για τις απαιτήσεις τους για την παραχώρηση του Μανωλά. Οι «νυχτερίδες» θέλουν να καλύψουν το κενό του Γάλλου Ματιέ, που παραχωρήθηκε στην Μπαρτσελόνα, με τον διεθνή αμυντικό.
  • Νέος προπονητής της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού είναι ο Βασίλης Βούζας.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Πολύ καλή είναι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς έσπασαν το φράγμα των 8 χιλιάδων. Μάλιστα υπάρχει η εκτίμηση πως θα ξεπεράσουν τον περσινό αριθμό (11 χιλιάδες). Χθες ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως στις 16 Αυγούστου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ (9.30 μ.μ.) στην Κωνσταντινούπολη.
Γ. ΛΑΒΔΑΣ


Ο Κοσταρικανός Μπράιαν Ρουίς ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» Σάμαρη - Μανιάτη στον αγώνα με την Εθνική μας στο Μουντιάλ
Ο Κοσταρικανός Μπράιαν Ρουίς ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» Σάμαρη - Μανιάτη στον αγώνα με την Εθνική μας στο Μουντιάλ

Ο Ολυμπιακός αναζητάει ένα βαρύ όνομα για τη θέση του σέντερ φορ, με τον Παραγουανό Καρντόσο της Μπενφίκα να είναι ένας υποψήφιος
Ο Ολυμπιακός αναζητάει ένα βαρύ όνομα για τη θέση του σέντερ φορ, με τον Παραγουανό Καρντόσο της Μπενφίκα να είναι ένας υποψήφιος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)