Ειρήνη Μαρούπα,μέλος της ΕΕΑ «Ήθελε να με επηρεάσει υπέρ του Μελισσανίδη»!

http://www.rednews.gr/wp-content/uploads/2015/03/melissanidis-636x395.jpg
Εντάξει, όλα καλά είναι. Σας το λέμε πριν καν διαβάσετε την είδηση. Δεν θα την δείτε, άλλωστε, αλλού. Δεν αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν αφορά τον Ολυμπιακό, δεν «πουλάει» το θέμα. 

Πάμε, όμως, στο σοβαρό της υπόθεσης: η Ειρήνη Μαρούπα αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ, πριν από λίγο, προσπάθεια να την κατευθύνουν να ψηφίσει υπέρ του Δημήτρη Μελισσανίδη, μία μέρα πριν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ πάει στην Επιτροπή για να αποδείξει (!!!) ότι δεν έχει σχέση με την ομάδα!

Μιλάμε για ΜΥΘΙΚΑ πράγματα, και που, όπως σας είπαμε, δεν θα διαβάσετε στους «αντικειμενικούς», για τους λόγους που σας εξηγήσαμε παραπάνω και για τους οποίους, πλέον, καταλαβαίνει όλος ο κόσμος.

Η δικηγόρος και μέλος της ΕΕΑ προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως στέλεχος της Κυβέρνησης την... πλησίασε με στόχο να την επηρεάσει και να ψηφίσει υπέρ του Μελισσανίδη, δηλαδή, να ψηφίσει ότι πιστεύει πως.,....
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ.
«Μεγαλόσχημο στέλεχος της Κυβέρνησης με πήρε μία μέρα πριν έρθει ο Μελισσανίδης στην ΕΕΑ, για να με επηρεάσει υπέρ του Μελισσανίδη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.
Κύριοι εισαγγελείς, κύριοι δικαστές, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

gavros.gr


ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ ΤΑΟΥΞΗ
Δικηγόρος - Ποινικολόγος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)