Σισέ: Δεν επέστρεψα στον Παναθηναϊκό γιατί θα έμπαινα φυλακή

sise
Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην ιστοσελίδα insidefutbol.com, με εκτενείς αναφορές μάλιστα και στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να μην επιστρέψει στον Παναθηναϊκό αλλά να πάει στην Αλ Γκαράφα.
Ειδικότερα, σε ερώτηση εάν αισθάνεται μετανιωμένος για το γεγονός ότι επέλεξε την Αλ Γκαράφα αντί του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο του 2013, ο Σισέ είπε:
«Είχαμε προβλήματα με την εφορία, γιατί η ομάδα δεν είχε πληρώσει, αν και υποτίθεται ότι έπρεπε να το είχε κάνει. Έτσι, το φορολογικό ήταν ο πραγματικός λόγος, και όχι εγώ που επέλεξα την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Πρέπει να σταματήσουν να λένε βλακείες και να είναι ευγενικοί. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, φυσικά και θα είχα επιστρέψει. Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και να μπω φυλακή».
Σε άλλο ερώτημα για το αν νιώθει πικρία που δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, ο Σίσε ανέφερε: «Ναι, νιώθω λίγο, γιατί προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον προπονητή και τον πρόεδρο μερικές φορές, χωρίς να πάρω απάντηση. Είναι λυπηρό, αλλά δεν θα κλάψω γι’ αυτό. Νομίζω ότι είναι μια δυσάρεστη κατάσταση γιατί όλοι θα μπορούσαν να είναι χαρούμενοι. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι που αποφασίζουν τι πρόκειται να συμβεί με την ομάδα. Από αυτούς εξαρτάται».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Top 10 ...Kαυτές γυναίκες του ποδοσφαίρου!!!