Θέμα με Δέλλα στην ΑΕΚ

traianos-dellas

Κλεισμένος ο Μούλντερ, αγωνία για Μπακάκη

Μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου ο Τραϊανός Δέλλας φάνταζε σίγουρος για τον πάγκο της ΑΕΚ στη Super League. Η «Ένωση» όχι απλώς έκανε… περίπατο στη Football League, αλλά απέδιδε καλό ποδόσφαιρο που ικανοποιούσε τον κόσμο, ενώ αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Μέσα σε περίπου δύο μήνες τα δεδομένα άλλαξαν. Η εικόνα της «Ένωσης» στα play offs δεν ικανοποιεί κανέναν, αφού παρότι έχει τέσσερις νίκες, αυτές έχουν έρθει με κόπο και χωρίς πειστικό ποδόσφαιρο, ενώ φαίνεται πως υπάρχει θέμα στις σχέσεις του προπονητή με τη διοίκηση. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα χθες με τις δηλώσεις του, όπου απέδωσε σε άνωθεν απόφαση τον αποκλεισμό των Ρόβα, Ντούνη και Μπακάκη (για πειθαρχικούς λόγους) και έδειξε την ενόχλησή του για τον αποκλεισμό του από αυτή τη διαδικασία.
Οι δηλώσεις του «Κολοσσού» δεν σχολιάστηκαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ή κάποιον από τους στενούς συνεργάτες του, αλλά είναι δεδομένο πως δεν ήχησαν ευχάριστα στα αυτιά του. Άλλωστε πρόκειται για ένα θέμα πειθαρχίας, το οποίο-συν τοις άλλοις-αφορά και σε τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν ούτως ή άλλως μάλλον απίθανο να ακολουθήσουν την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Φαίνεται πως η παραμονή του Δέλλα στην ΑΕΚ της Super League μόνο δεδομένη δεν πρέπει να θεωρείται, αφού πάνω από μια συνεργασία που κυλούσε αρμονικότατα μέχρι πριν λίγο καιρό, έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται απειλητικά σύννεφα. Οποιαδήποτε απόφαση, πάντως, θα ληφθεί στο τέλος της σεζόν, όταν και θα γίνει ο απολογισμός για όλους και για όλα.

Μένει η υπογραφή

Απίθανο μοιάζει να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Έρβιν Μούλντερ στην ΑΕΚ. Ο μάνατζέρ του, Λουίς Λάρος, παρακολούθησε το χθεσινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου μαζί με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και σήμερα θα έχει επαφές με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ουσιαστικά συμφωνία υπάρχει ήδη ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά μένει να διευκρινιστούν κάποια ζητήματα για να ολοκληρωθεί αυτή. Ο Ολλανδός γκολκίπερ έχει υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του μήνα με τη Φέγενορντ και μόλις αυτές τελειώσουν θα έρθει για να υπογράψει.

Άσχημα τα πράγματα για Μπακάκη

Σοβαροί φόβοι για ρήξη χιαστών υπάρχουν για τον Μιχάλη Μπακάκη, που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς. Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ θα υποβληθεί σε εξετάσεις σήμερα στο αριστερό γόνατο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες για σοβαρό πρόβλημα και η απουσία του υπολογίζεται σε πολύμηνη, δεν αποκλείεται η «Ένωση» να κινηθεί για έναν ακόμη παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, μιας και ήδη έχει πάρει τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)