Ρήξη χιαστών και χειρουργείο για Μπακάκη!

Ρήξη χιαστών και χειρουργείο για Μπακάκη!

Στο χειρουργείο οδηγείται σήμερα οι Μιχάλης Μπακάκης που υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου...

Ραντεβού με την ατυχία είχε στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο διεθνής δεξιός μπακ-χαφ της Ένωσης τρυματίστηκε στο αριστερό γόνατο σε μια ανύπτοπτη φάση στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας να κάνουν λόγο για σοβαρή ζημιά.
Τελικά οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν καθώς οι εξετάσεις που έκανε την Πέμπτη ο Μπακάκης έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί άμεσα σε εγχείριση όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ!
Το πλήγμα για την ΑΕΚ είναι τεράστιο, δεδομένου ότι πριν δυο μήνες είχε χάσει με παρόμοιο τραυματισμό τον έτερο διεθνή παίκτη της ομάδας της, τον Πέτρο Μάνταλο!
Πλέον μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπακάκη που θα χρειασθεί τουλάχιστον έξι μήνες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, η Ένωση μάλλον θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για την ενίσχυση της δεξιάς της πλευράς. Πριν από λίγες μέρες οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον Βραζιλιάνο Ροντρίκο Γκάλο με το σκεπτικό να φτιάξει μαζί με τον Μπακάκη ένα δυνατό δίδυμο στα δεξιά, όμως μετά τον τραυματισμό του Έλληνα διεθνή ο σχεδιασμός αυτός ανατρέπεται....
Sports8.gr Logo


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)