Champions League αναλύσεις αγώνων 27/08/14


Ergolavos από bet-on-arme.com
Άρσεναλ - Μπεσίκτας : Στον πρώτο αγώνα η Μπεσίκτας ήταν πολύ καλύτερη και μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται αρκετά τυχεροί οι Άγγλοι που έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας απο την Κωνσταντινούπολη. Σήμερα είναι ένας τελείως διαφορετικός αγώνας όπου πιστεύω θα κυριαρχήσει η Άρσεναλ΄. Αφού οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν μέσα στην έδρα τους να βάλουν κάποιο γκόλ και ειδικά απο το 80' και μετά που έπαιζαν με πλεονέκτημα, δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα μέσα στο emirates.
 
O άσσος που λογικά έχει και τις περισσότερες πιθανότητες εμφάνισης έχει πολύ χαμηλή τιμή και δεν πιστεύω ότι συμφέρει να παιχθεί. Προσωπικά θα πάω πάσο σε αυτόν τον αγώνα, αλλά αν έπαιζα κάτι αυτό θα ήταν το Χ ημίχρονο 1 τελικό που έχει αρκετά καλή απόδοση και αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί. 
Χ-1  με απόδοση 4,15 Stoiximan  
 
 
Μπιλμπάο - Νάπολι : Το 1-1 του πρώτου αγώνα δίνει το προβάδισμα πρόκρισης στην Μπιλμπάο αλλά η Νάπολι είναι πολύ υπολογίσημη ομάδα για να πούμε ότι έχει αποκλεισθεί απο τώρα. Η Μπιλμπάο έπαιξε πολύ έξυπνα στον πρώτο αγώνα και λογικά τώρα θα προσπαθήσει να κάνει διαχείριση του αποτέλεσματος δίνοντας κάποιους χώρους στην Νάπολι . Πιστεύω ότι και η Νάπολι τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο δεν πρόκειται να βιαστεί καθόλου αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι αν φάει 1 γκόλ η πρόκριση κατά 99% θα χαθεί. Λογικά θα ανεβάσουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και οι 2 ομάδες οπότε εγώ λέω να επιλέξω την ισοπαλία στο ημίχρονο
Χ Ημίχρονο με απόδοση 2,10 Nokibet  
 
 
Λεβερκούζεν - Κοπεγχάγη : Ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η Λέβερκούζεν πήρε δίκαια την νίκη με 3-2. Η Κοπεγχάγη μόνο και μόνο για τα μάτια του κόσμου που λένε θα παίξει ανοικτά για να διεκδικήσει όποια μαθηματική πιθανότητα έχει για να προκριθεί. Η λογική λέει ότι με την άμυνα που έχει θα φάει πολλά περισσότερα απο τι έφαγε μέσα στην έδρα της.
Άσσος (-1 γκολ) με απόδοση 1,75 Stoiximan  
 
 
Λούντογκόρετς - Στεάουα : Η Στεάουα πίεζε και η Λουντογκόρετς αμυνόταν σε όλον τον αγώνα οπότε λογικό ήταν κάποια στιγμή να μπεί το γκόλ το οποίο θα μπορούσε να έχει μπει πολύ νωρίτερα αν η Στεάουα δεν αστοχούσε σε πέναλτι που της δόθηκε στο 34'. Οι Βούλγαροι θα πρέπει να παίξουν επιθετικά σήμερα αν θέλουν να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνα και η Στεάουα σήμερα θα βρεί περισσότερες ευκαιρίες για σκοράρισμα. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα αμφίσκορο αποτέλεσμα.
G / G  με απόδοση 2,05 mybet  
 
 
Μάλμε - Σάλτσμπρουγκ : Η Σάλτσμπρουγκ διαθέτει ποιοτικότερη ομάδα, αλλά η Μάλμε στην έδρα της είναι αρκετά υπολογίσιμη δύναμη.  Το διπλό σε αυτή την τιμή νομίζω ότι δεν έχει καμία αξία, αφού οι Σουηδοί θεωρώ ότι θα δώσουν μεγάλη προσοχή στην άμυνα τους γιατί ξέρουν ότι με ένα γκόλ σε μια αντεπίθεση μπορεί να πάρουν την νίκη και να προκριθούν αυτοί. Νομίζω ότι είναι ένας απο τους πιο αμφίρροπους αγώνες σήμερα γιαυτό θα παίξω αμυντικά επιλέγοντας το συνολικό σκόρ που έφεραν και στο προηγούμενο παιχνίδι.
2-3 γκολ με απόδοση 2,20 Nokibet 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)