Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αστέρας Τρίπολης & Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός

 
Πηγή   agrinioreport.com
Το πιο σημαντικό ματς της ιστορίας του!
Επαναληπτικός για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι

Maccabi190. ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (20:30)

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Προϊστορία δεκαετίας: -
Καιρός: 29oC, αίθριος
Διαιτητής: Deniz Aytekin (Γερμανία)
ΤV: OTE Sport 4 Πρώτο παιχνίδι (Αστέρας Τρίπολης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0): Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης επί της Μακάμπι με το «καθαρό» 2-0, που του προσφέρει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, θα μπορούσαν να προηγηθούν οι Ισραηλινοί, ωστόσο ο γκολκίπερ Θεοδωρόπουλος έκανε καλή εμφάνιση, ενώ ο Μάσα με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 στο 29′. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Ζησόπουλος έκανε το 2-0 και ανάγκασε τη Μακάμπι να τρέχει πανικόβλητη. Πίεσαν οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Κύπρο εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.
*3/3 προκρίσεις μετρά η Μακάμπι Τελ Αβίβ εις βάρος ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το 2004 απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (η γνωστή ιστορία με τη χρησιμοποίηση του τιμωρημένου Λιάσου Λουκά), το 2010 άφησε εκτός συνέχειας Γιουρόπα Λιγκ τον Ολυμπιακό (νίκη 1-0 στο Τελ Αβίβ και ήττα 2-1 στην Αθήνα), ενώ το 2011 ξεπέρασε και το εμπόδιο του Παναθηναϊκού στον ίδιο θεσμό (νίκη 3-0 στο Ισραήλ και ήττα 2-1 στην Αθήνα). Το συνολικό ρεκόρ της Μακάμπι κόντρα σε ελληνικές ομάδες είναι 4-0-2, με απολογισμό τερμάτων 10-4.
*Ο Αστέρας Τρίπολης απέκλεισε κατά σειρά Ροβανιέμι και Μάιντς για να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος μετράει 0-1-1 εκτός έδρας, αμφότερα τα ματς συνοδεύτηκαν από Under 2,5.
*Τρεις νίκες μετράει στη σύντομη ευρωπαϊκή προϊστορία του ο Αστέρας Τρίπολης, αυτές που σημείωσε φέτος. Σε 11 αναμετρήσεις ηττήθηκε μόλις δύο φορές και πήρε έξι ισοπαλίες (3-6-2).
*8/11 Under 2,5 μετράει στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης τα τελευταία δύο χρόνια.
*Η Μακάμπι Τελ Αβίβ συμμετείχε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Απέκλεισε αρχικά εύκολα τη Σάντα Κολόμα (Ανδόρρα) με δύο νίκες και στη συνέχεια αποκλείστηκε απ” τη Μάριμπορ (Σλοβενία) με εκτός έδρας ήττα 1-0 και εντός έδρας ισοπαλία 2-2.
*Αήττητη στα τελευταία 8 εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της η Μακάμπι, κέρδισε τα 4 εξ” αυτών. Σκόραρε στα 6, κράτησε το «μηδέν» σε τέσσερα ματς.



ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΙΣΡΑΗΛ): Κάτω από αφόρητη πίεση και υπό περίεργες συνθήκες ετοιμάζεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Όσκαρ Γκαρθία αποφάσισε να αποχωρήσει απ” τον πάγκο της μόλις δύο ημέρες πριν τη ρεβάνς, καθώς δεν άντεξε άλλο την εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί στο Ισραήλ. Μαζί του αποχώρησαν και οι συνεργάτες του.
Ο τεχνικός διευθυντής της Μακάμπι, Ζόρντι Κρόιφ, εκπροσώπησε την ομάδα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας: «Ο Γκαρθία είχε προσωπικούς λόγους και αποφάσισε να αποχωρήσει. Σεβόμαστε την απόφαση του, κανείς δεν μπορεί να υποχρεώσει κάποιον να συνεχίσει να δουλεύει σ” ένα περιβάλλον που δεν αισθάνεται άνετα. Η απόφαση του είναι κατανοητή».
Νέος τεχνικός είναι ο Πάκο Αγεσταράν, ο οποίος ενσωματώθηκε με την ομάδα λίγες στιγμές πριν την αναχώρηση για την Κύπρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ισπανός τεχνικός γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της πτήσης, αφού δεν είχε την ευκαιρία να τους συναντήσει νωρίτερα. Μέχρι πρότινος δούλευε στη μεξικάνικη Τέκος, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ σε Βαλένθια, Μπενφίκα και Λίβερπουλ.
Στον πάγκο σήμερα θα καθίσει ο Κρόιφ, καθώς κρίθηκε προτιμότερο, μιας και γνωρίζει την ομάδα και τις ανάγκες της. «Την ενδεκάδα κυρίως εγώ θα την αποφασίσω. Εξάλλου χρειάζεται να είναι κάποιος που ξέρουν οι παίκτες στον πάγκο. Εγώ θα βοηθήσω όσο μπορώ, όπως και οι παίκτες. Πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα για να έχουμε καλή πορεία στη συνέχεια. Πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι δύσκολος ο αγώνας γιατί αγωνιζόμαστε σε ουδέτερο γήπεδο. Αν παίζαμε στο Ισραήλ οι οπαδοί μας θα μας έδιναν ώθηση. είμαστε επαγγελματίες αλλά είμαστε διψασμένοι για τη νίκη», επεσήμανε ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής.
Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα απ” τον Κρόιφ, ίσως να δώσει φανέλα βασικού στον στράικερ Πρίτσα, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο ματς της Τρίπολης.
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τη Μακάμπι με 2-0 απ” τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα.
Στατιστικό: Από 2 γκολ σκόραρε σε κάθε ένα απ” τα δύο φετινά εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς η Μακάμπι.
Απουσίες (0): Πλήρης η αποστολή.
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Πάμπλο – Σπούνγκιν (αριστερά), Τίμπι, Γκαρθία, Γεϊνί (δεξιά) – Ιγκιεμπόρ, Ράντι – Μπεν Μπασάτ, Μίκα, Ζάχαβι – Πρίτσα.
*Χωρίς εκτός έδρας νίκη ο Αστέρας Τρίπολης στη σύντομη ευρωπαϊκή προϊστορία του. Μετράει ρεκόρ 0-3-2 και απολογισμό τερμάτων 3-6. Σκόραρε στα 3/5 ματς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΕΛΛΑΔΑ): Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα. Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του, πιο σημαντικό και απ” τον τελικό Κυπέλλου του 2013, δίνει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης, που βρίσκεται μια «ανάσα» απ” την παρθενική παρουσία του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Στην Ευρώπη φέτος είναι εξαιρετικός, έχει κερδίσει 2-0 στο πρώτο ματς, ενώ η ρεβάνς διεξάγεται ουσιαστικά επί ελληνικού εδάφους (Κύπρος), με τους περισσότερους παρευρισκομένους να τον στηρίζουν. Πολύ απλά, αυτή η πρόκριση δε χάνεται! Οι Αρκάδες έκαναν ένα κυνικό ματς την περασμένη εβδομάδα, καθώς έχοντας ουσία, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα στο παιχνίδι τους επικράτησαν 2-0 της Μακάμπι, που σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης ίσως ήταν καλύτερη. Στάθηκε τυχερή σε κάποιες φάσεις η ομάδα της Τρίπολης, που ευτύχησε να έχει σε καλή ημέρα και τον γκολκίπερ Θεοδωρόπουλο. Πήρε το «καθαρό» 2-0, σκορ που μπορεί να τον στείλει στους ομίλους.
Θέλει να σκοράρει ο Αστέρας σύμφωνα με τον Στάικο Βεργέτη, καθώς ένα γκολ είναι αλήθεια ότι σχεδόν θα «τελειώσει» την πρόκριση. «Έχουμε έρθει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Πριν το πρώτο ματς είχα πει πως προτιμώ το 0-0 και το ίδιο θέλω και τώρα. Το μηδέν στην εστία μας. Δεν θα παίξουμε παθητικά, θα κυνηγήσουμε το γκολ και θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την δική μας εστία», εξήγησε, ενώ ερωτηθείς για την αλλαγή προπονητή στη Μακάμπι επεσήμανε: «Η αλλαγή προπονητή φέρνει άλλον αέρα σε μια ομάδα. όμως η συγκέντρωση η δική μας και η δουλειά μας στο γήπεδο θα μείνει ανεπηρέαστη».
Κακός και με το μυαλό του στη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς ο Αστέρας Τρίπολης, ηττήθηκε απόλυτα δίκαια στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Προηγήθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Μπαράλες, αλλά στο δεύτερο μέρος «σφυροκοπήθηκε» και δέχτηκε τρία γκολ σε 10 λεπτά (60′-70′). Όλα τελείωσαν στο 73′, όταν έμεινε και με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Παπαχρήστου. Δεν έκανε rotation ο Βεργέτης, ξεκούρασε μόνο τον Λούι.
Το σημερινό θα είναι το τελευταίο ματς του Πάμπλο Ντε Μπλάσις με τη φανέλα των Αρκάδων, την οποία φορά απ” το 2012, καθώς παραχωρήθηκε έναντι 1 εκ. ευρώ στη γερμανική Μάιντς. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βεργέτης θα αλλάξει το σχηματισμό σε 4-3-3, τοποθετώντας επιπλέον χαφ τον Μουνάφο, με σκοπό να ελέγξει τη μεσαία γραμμή. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο ταχύτατος Ντε Μπλάσις.
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα της Σούπερλιγκ με 3-1 απ” τον ΠΑΣ Γιάννινα. Άνοιξε το σκορ ο Μπαράλες στο 42′, πολύ ανώτεροι οι Ηπειρώτες στο δεύτερο μέρος, σκόραραν τρεις φορές και επικράτησαν δίκαια.
Στατιστικό: 3/5 G/G μετράει φέτος στην Ευρώπη ο Αστέρας Τρίπολης ανεξαρτήτως έδρας.
Απουσίες (3): Τραυματίες οι Τορμένα (ΜΕ 0/0), Κοσίσκι (ΤΕ 0/0) και Μπαντιμπανγκά (ΜΕ 4/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Θεοδωρόπουλος – Λούι (δεξιά), Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παντελιάδης (αριστερά) – Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μουνάφο – Μάσα, Ρόλε, Ντε Μπλάσις.
Η υπόλοιπη αποστολή: Μπαντής, Σανκαρέ, Κυριακόπουλος, Τιέ Μπι, Τσοκάνης, Μπαράλες, Μπακασέτας, Νίκο Φερνάντεθ, Πάρα.


Μίντιλαντ – Παναθηναϊκός

 

Τελειώνει τη… δουλειά το «τριφύλλι», χωρίς τον Μπεργκ.
pao_carusel
Επαναληπτικός για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα ακολουθεί παράταση και -αν χρειαστεί- πέναλτι.

192. ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:00) * Η Μίντιλαντ τίθεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με ελληνικό σύλλογο.
* Στο 1-1-2 το σερί του Παναθηναϊκού στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια τους με συλλόγους της Δανίας (3-1-4 το συνολικό σερί).
* Τεράστια η απώλεια του Μάρκους Μπεργκ στο σημερινό ματς, με τον Σουηδό «μπόμπερ» να υφίσταται κάταγμα στην κλείδα στο ματς πρωταθλήματος με το Λεβαδειακό, το οποίο θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.
* Στο Over 2,5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ. G/G και «4-6 γκολ» στα δύο τελευταία.

Γήπεδο:
 «Herning Stadion» (Χέρνινγκ)
Διαιτητής: Danny Makkelie (Ολλανδία)
Προϊστορία: -
Καιρός: 17οC, Αίθριος
Στο πρώτο ματς (ΠΑΟ – Μίντιλαντ 4-1, 21/08): Θριαμβευτική ήταν η βραδιά της περασμένης Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό, καθώς το νικηφόρο 4-1 τον μετατρέπει σε ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Δανοί προηγήθηκαν, βέβαια, στο 13ο λεπτό με τον Λαούριντσεν, όμως στο 21’ άρχισε το προσωπικό σόου του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός ισοφάρισε σε 1-1 από την «άσπρη βούλα», για να κάνει την ανατροπή τρία λεπτά αργότερα και το 3-1 πριν την εκπνοή του ημιχρόνου. Στο 58’ η Μίντιλαντ είχε αποβολή, ενώ στο 81’ αποβλήθηκε ο Τριανταφυλλόπουλος για λογαριασμό του «τριφυλλιού». Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό και πάλι… από τον Μάρκους Μπεργκ.
ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (Δανία): Αποφασισμένη να πετύχει ένα «θαύμα» στη σημερινή ρεβάνς είναι η Μίντιλαντ, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του προπονητή της, Γκλεν Ρίντερσχολμ. Ο 42χρονος τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν είναι διατεθειμένη να «πετάξει λευκή πετσέτα» μετά το 4-1 της «Λεωφόρου», αντιθέτως θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν για πρόκριση στους ομίλους.
Ο Ρίντερσχολμ τόνισε με νόημα: «Έχουμε αναλύσει πολύ καλά το πρώτο παιχνίδι και ελπίζω ότι η ομάδα έχει μάθει από τις αδυναμίες της. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε αίσθηση και να κάνουμε το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό «come-back» στην ιστορία του δανέζικου ποδοσφαίρου. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, αλλά ο πρώτιστος στόχος μας είναι να κερδίσουμε».
Παράλληλα, ο κόουτς ζήτησε τη στήριξη του κόσμου της ομάδας, με τις χθεσινές πληροφορίες να αναφέρουν ότι 7.000 εισιτήρια της ρεβάνς είχαν ήδη βρει κάτοχο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Μίντιλαντ δεν είχε ενδιάμεσα κάποια αγωνιστική υποχρέωση, με αποτέλεσμα να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη σημερινή ρεβάνς. Σίγουρα οι απουσίες των Σβιατσένκο και Ράσμουσεν αποτελούν μεγάλο πλήγμα, με τους Μπάνγκααρντ (ΑΜ) και Ονουάτσου (ΕΠ) να προβάλλονται ως οι πιθανότεροι αντικαταστάτες τους στο αρχικό σχήμα. Υπενθυμίζεται ότι η Μίντιλαντ έχει «τρέξει» σερί 4-0-1 στα πέντε πρώτα παιχνίδια της για το φετινό δανέζικο πρωτάθλημα.
Νέα πρόσωπα στην αποστολή της ομάδας για τη σημερινή ρεβάνς είναι οι Άντερσον (ΜΕ), Ασίρου (ΜΕ) και Μίλερ (ΜΕ).
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα από την Παναθηναϊκό με σκορ 4-1.
Στατιστικό: Στο G/G και Over 2,5 τα 5/6 φετινά επίσημα παιχνίδια της.
Απουσίες (4): Τιμωρημένος ο αρχηγός Σβιατσένκο (ΑΜ). Τραυματίες οι επιθετικοί Γιάνσεν και Ράσμουσεν. Εκτός αποστολής ο αμυντικός Γένσεν (βασικός στο πρώτο ματς).

Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: 
Χάουγκααρντ – Λάρσεν, Μπάνγκααρντ, Ντίκο, Λαούριντσεν – Χασάν, Ουζοτσούκβου, Πόουλσεν – Σίστο, Ιγκμπούν, Ονουάτσου.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ελλάδα): Με στόχο να… τελειώσει τη δουλειά θα παραταχθεί σήμερα στο Χέρνινγκ ο Παναθηναϊκός, όντας το ακλόνητο φαβορί για τη χρυσοφόρο πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το «τριφύλλι» απέδειξε στην πράξη στο πρώτο ματς ότι πρόκειται για μία ομάδα με ευρωπαϊκή στόφα, καθώς δεν πτοήθηκε από τη γρήγορη «ψυχρολουσία», αλλά αντιθέτως «απάντησε» με τέσσερα γκολ.
Φυσικά, τεράστιο μερίδιο σε αυτή την «ολική ανατροπή» αναλογεί στον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ήδη έχει βάλει το όνομά του στη λίστα των καλύτερων «μπόμπερ» της ομάδας όλων των εποχών. Δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί του ηγέτη του για το επόμενο δίμηνο, λόγω της ατυχίας στην εγχώρια πρεμιέρα με το Λεβαδειακό. Εκεί, όπου οι «πράσινοι» έδειξαν ένα μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές.
Το βλέμμα είναι, όμως, απόλυτα στραμμένο στη σημερινή ρεβάνς, καθώς πέρα από το γόητρο διακυβεύονται και μεγάλα οικονομικά οφέλη, τα οποία θα επιφέρει το «κλείδωμα» της πρόκρισης. Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε αρχικά στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Ήρθαμε εδώ με απώτερο σκοπό να τελειώσουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να μπούμε στους ομίλους. Και αγωνιστικά και οικονομικά και για το στάτους του κλαμπ, αλλά και για τους ίδιους τους παίκτες. Το 4-1 είναι ένα σκορ ασφαλείας, αλλά στη μπάλα όλα μπορούν να συμβούν. Η Γιουνάιτεντ δέχθηκε 4 γκολ από μία ομάδα Α’ κατηγορίας. Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος και σοβαρός όλα μπορούν να γίνουν».
Και πρόσθεσε, αναφορικά με την απουσία του Μπεργκ: «Τα παιδιά που θα τον αντικαταστήσουν ξέρουν πως θα είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς και για τον καθένα να κάνουν αυτό που έκανε ο Μάρκους. Όμως όπως έχω ξαναπεί, πρώτα απ’ όλα είμαστε ομάδα και για εμάς είναι σημαντικό να μείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας. Έχουμε παίκτες με την ποιότητα και ικανότητα, μολονότι μπορεί να μην το έχουν δείξει ως τώρα. Η εμπιστοσύνη και η ποιότητα τους είναι μεγάλη και δεν φοβάμαι. Θα αντεπεξέλθουν».
Επιστροφή στην αποστολή για τον κεντρικό αμυντικό Κουτρουμπή, τον μέσο Λαγό και τον μεσοεπιθετικό Κλωναρίδη. Ο Αναστασίου δεν αποκλείεται να μετατρέψει σήμερα τη διάταξη της ομάδας σε 4-2-3-1, ένεκα των αρκετών απουσιών. Την προσεχή Κυριακή ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανιώνιο για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Προηγούμενο ματς:
 Την Κυριακή έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με το Λεβαδειακό (το ματς διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λιβαδειά), για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μπήκε πίσω στο σκορ στο 77’, για να ισοφαρίσει στο 84’ με εύστοχο πέναλτι του Πράνιτς.

Στατιστικό:
 Στο G/G τα 3/4 φετινά επίσημα παιχνίδια του (συνδυασμός με Over 2,5 σε δύο περιπτώσεις).

Απουσίες (3):
 Τραυματίες οι Μπεργκ (ΕΠ), Πέτριτς (ΕΠ) και Χουχουμής (ΑΜ). Τιμωρημένος ο Τριανταφυλλόπουλος (ΑΜ), δεν ακολούθησε την αποστολή ο νεοφερμένος επιθετικός Μπερίσα.

Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1:
 Κοτσόλης – Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο – Μέντες, Λαγός – Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν – Καρέλης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)