Στη Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς


Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης από zougla.gr
Kάτοικος «Ολίμπικο» θα δηλώνει από εδώ και στο εξής, ο Κώστας Μανωλάς, καθώς, μετά τον Ολυμπιακό και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τη Ρόμα, για τη μεταγραφή του στην ομάδα της αιώνιας πόλης.

Το ποσό, το οποίο θα βάλουν τα ταμεία τους οι «ερυθρόλευκοι» από την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού στους «τζιαλορόσι», φτάνει στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η μεταγραφή του 23χρονου άσου, ο οποίος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τη Ρόμα, αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το βράδυ.

Η αρχική προσφορά του ιταλικού συλλόγου ήταν της τάξεως των 14 εκατ. ευρώ και απορρίφθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που αξίωναν αρχικά 17 εκατομμύρια.

Πάντως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια στα 15 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό εν συνεχεία να ανάβει το «πράσινο φως» στον παίκτη για να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις τη Ρόμα, που τελικά κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Κώστας Μανωλάς μεταπήδησε το 2012 στους Πειραιώτες, προερχόμενος από την ΑΕΚ και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τόσο με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και με την Εθνική ποδοσφαίρου κατάφερε να εκτοξεύσει την μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα ύψη, παίρνοντας μεταγραφή σε μία σπουδαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)