Λιονέλ Μέσι: Ρεκόρ και στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. (Video)

egrapse-istoria-o-mesi
Χατ τρικ σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Τα 253 γκολ στο Ισπανικό Πρωτάθλημα έφτασε ο Λιονέλ Μέσι με τα τρία που πέτυχε σήμερα στον αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία καθώς είναι πια ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ισπανική λίγκα, ξεπερνώντας τον Τέλμο Ζάρα που είχε 251 ποδοσφαιριστής της Αθλέτικ Μπιλμπάο πριν από σχεδόν 60 χρόνια.
Το πιο απίστευτο στο ρεκόρ του Μέσι είναι το γεγονός ότι έχει σκοράρει 253 γκολ ενώ έχει αγωνιστεί σε 250 αγώνες μέχρι σήμερα.
Πριν δύο εβδομάδες ο Λιονέλ Μέσι είχε ισοφαρίσει και το ρεκόρ του Ραούλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας τα 71 γκολ στη διοργάνωση.
Μετά το δεύτερο γκολ, αλλά και τη λήξη του αγώνα οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στον αέρα για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί. Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 5-1 της Σεβίλλης.
«Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχω δει ποτέ και ως προπονητής και όταν ήμουν ποδοσφαιριστής», ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.  www.thetoc.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)