SUPERLEAGUE: Αναλύσεις αγώνων.

μπαλα
12η αγωνιστική:Χθεσινά αποτελέσματα: Καλλονή – Πλατανιάς 0-0, Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 0-0, Ατρόμητος – Ξάνθη 2-0.
 
403. ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (15:00)
Γήπεδο: »ΕΑΚ Κέρκυρας»
Προϊστορία δεκαετίας: 0-0-5
Καιρός: 22oC, αίθριος
Διαιτητής: Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 2
*Ο Ολυμπιακός μετράει 5/5 νίκες στην έδρα της Κέρκυρας, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 12-1!
*Σε σύνολο 10 αναμετρήσεων των δύο ομάδων, ο Ολυμπιακός κέρδισε τις 9, μόλις μια νίκη πήρε η Κέρκυρα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την 28η αγωνιστική της σεζόν 2011-2012.
*Ο συνολικός απολογισμός τερμάτων υπέρ του Ολυμπιακού 22-3 κόντρα στην Κέρκυρα. Οι ερυθρόλευκοι σκοράρουν περίπου 2,5 γκολ ανά παιχνίδι κόντρα στους νησιώτες.
*3/5 εντός έδρας νίκες μετράει η Κέρκυρα σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε σε όλα τα ματς, στα τρία τουλάχιστον 2 γκολ.
*Σε 8 εκτός έδρας ματς για όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός κέρδισε μόλις δύο φορές, (Παναχαϊκή στο Κύπελλο και Εργοτέλη). Ηττήθηκε από Ατρόμητο, Μάλμε, Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης, έμεινε στην ισοπαλία με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.
ΚΕΡΚΥΡΑ (12η): Πάρα πολύ απαιτητική επιστροφή στη δράση για την Κέρκυρα σήμερα κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Οι νησιώτες πέρασαν 20 ημέρες περισυλλογής και προβληματισμού για την καθοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, έχοντας μάλιστα ένα σχετικά βατό πρόγραμμα. Χωρίς νίκη στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές οι «Φαίακες», ηττήθηκαν στις τρεις από Καλλονή (0-1), Πλατανιά (1-2) και Παναιτωλικό (1-2), πήραν μόλις έναν πόντο εκτός έδρας απ’ τη Νίκη Βόλου (0-0).
Σήμερα είναι προφανές ότι οι ελπίδες τους για κάτι καλό είναι ελάχιστες, κόντρα σε μια ομάδα με την οποία παραδοσιακά διατηρούν άριστες διοικητικές σχέσεις. Η Κέρκυρα άλλωστε, είναι γνωστό ότι αποτελεί μια απ’ τις πιο «κόκκινες» περιοχές της επαρχίας. Ο υψηλός πυρετός άφησε εκτός αποστολής τον Μπεν Σαμπάτ, με προβλήματα μεσοβδόμαδα και οι Γκόμεζ, Ντιόγκο και Μπόρχα, όλοι τους εισήχθησαν στο νοσοκομείο. Οι τρεις τελευταίοι πάντως είναι σήμερα στην αποστολή.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς, παίζουμε στην έδρα μας, πράγμα που βοηθά, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς ή έστω έναν. Ίσως ο Ολυμπιακός να έρθει λίγο κουρασμένος από τον αγώνα με την Ατλέτικο και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε», είπε ο Χαβίτο, ο οποίος παίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του. Επιστρέφουν οι Μπόρχα Σάντσεθ (ME 2/0) και Καρδόσο (ME 5/0), παρελθόν στο διάστημα της διακοπής αποτέλεσε ο Κανακούδης (AM 5/0).
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα για την Κέρκυρα κόντρα στον Παναιτωλικό με 2-1. Δίκαιη ήττα για τους νησιώτες, έχαναν 0-2 στο ημίχρονο, θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί ακόμη περισσότερα γκολ. Μείωσαν στο φινάλε, δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο.
Στατιστικό για στοίχημα4/4 εντός έδρας 2-3 Goal μετράει η Κέρκυρα

Στον Stoiximan το 2-3 γκολ παίζεται στο 2.02

Απουσίες (3): Εκτός αποστολής ο Μπεν Σαμπάτ (ΑΜ 4/0), τιμωρημένοι οι Μαραγκός (ΜΕ 9/0) και Ζορμπάς (ΜΕ 7/1).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Σέτκους – Γκόμεζ, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο – Ναγιάρ, Καρδόσο – Χαβίτο, Ρόχας, Ομπράντοβιτς – Καϊκούτ.
*5/8 Under 2,5 μετράει ο Ολυμπιακός σε όλες τις διοργανώσεις.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (2ος): Να μαζέψει τα κομμάτια του και να βρει τη νίκη που θα τον βοηθήσει να αναπτερώσει την ψυχολογία του θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός εναντίον της Κέρκυρας. Κατώτεροι των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα οι ερυθρόλευκοι, διασύρθηκαν μεσοβδόμαδα απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον οι ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι απειροελάχιστες. Χρειάζονται νίκη επί της Μάλμε και παράλληλη ήττα της Γιουβέντους στο Τορίνο απ’ τους Ισπανούς, σενάριο που είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Ρεαλιστικός στόχος είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης και το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και με την ισοπαλία κόντρα στη Μάλμε.
Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός μείωσε τη διαφορά στο -2 απ’ τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, σήμερα θέλει «τρίποντο», έτσι ώστε να διατηρήσει την εν λόγω απόσταση (με δεδομένο ότι ο δικέφαλος λογικά δε θα έχει απώλειες κόντρα στον Πανθρακικό) και να πάει για την ανατροπή κορυφής στο μεγάλο εξ αναβολής ντέρμπι της Τετάρτης (Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ). Εκτός έδρας οι Πειραιώτες φέτος δεν πείθουν, είναι χαρακτηριστικό ότι σε τέσσερις εξόδους στη Σούπερλιγκ κέρδισαν μόλις μια φορά, τον Εργοτέλη, κι αυτό με γκολ στο 90’!
Ξεκουράζει τους βασικούς Αμπιντάλ, Αφελάι, Μήτρογλου και Εντινγκά ο Μίτσελ ενόψει του ντέρμπι, ενδεχομένως να μην αγωνιστούν και άλλοι βασικοί όπως οι Μποτία και Μιλιβόγιεβιτς, που ακολούθησαν την αποστολή. «Δε σταματάμε ποτέ να δουλεύουμε και πάντα προπονούμαστε για να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν τελείωσε η χρονιά ακόμα… Υπάρχουν πολλοί στόχοι μπροστά μας, για τους οποίους παλεύουμε, και γι’ αυτό πρέπει να συνεχίσουμε», επεσήμανε ο Μίτσελ, που συμπλήρωσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, γνωρίζουμε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα και τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Δεν είναι ξεκάθαρο πως θα κερδίσουμε τον τίτλο και το ματς απέναντι στην Κέρκυρα, που είναι μια καλή ομάδα, πρέπει να το δούμε στα σοβαρά».
Προηγούμενο ματς: «Ναυάγιο» για τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη, διασύρθηκε 4-0 απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόλυτα δίκαιο το αποτέλεσμα, ήρθε εξαιτίας της τραγικής εμφάνισης των ερυθρολεύκων σε όλα τα επίπεδα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο.
Στατιστικό: Από τρία σερί Over 2,5 προέρχεται ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
Απουσίες (6): Τραυματίες ο Ντουρμάζ (ΜΕ 9/1) και Γιαννούλης (ΑΜ 6/0), εκτός αποστολής για λόγους ροτέισον οι Αμπιντάλ (ΑΜ 11/0), Μήτρογλου (ΕΠ 12/5), Αφελάι (ΜΕ 10/2) και Εντινγκά (ΜΕ 9/1).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ρομπέρτο – Ελαμπντελαουί, Σιόβας (Μποτία), Αυλωνίτης, Μαζουακού – Μπουχαλάκης, Μανιάτης – Φουστέρ, Ντομίνγκες, Ντοσεβί – Μπενίτες (Διαμαντάκος).

404. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (17:15)
Γήπεδο: »Παγκρήτιο»
Προϊστορία δεκαετίας: 2-0-4
Καιρός: 23oC, αίθριος
Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 4
*Έξι φορές έχουν αναμετρηθεί στο Ηράκλειο οι δύο ομάδες, οι πέντε εξ αυτών συνοδεύτηκαν από NG. Τέσσερις νίκες μετράει ο Αστέρας Τρίπολης, δε δέχτηκε γκολ σε καμία.
*Χωρίς νίκη ο Εργοτέλης σε έξι εντός έδρας παιχνίδια φέτος. Ηττήθηκε τέσσερις φορές, πήρε δύο ισοπαλίες. Δέχτηκε γκολ σε όλα τα ματς. Είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερλιγκ χωρίς εντός έδρας νίκη.
*Τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα διαθέτει ο Εργοτέλης με 11 γκολ παθητικό σε 5 παιχνίδια.
*9/11 εκτός έδρας G/G μετράει ο Αστέρας Τρίπολης για όλες τις διοργανώσεις, τα 7/9 τελευταία συνοδεύτηκαν από Over 2,5.
*Ο Αστέρας Τρίπολης επισκέφτηκε την Κρήτη άλλες δύο φορές φέτος για να παίξει κόντρα σε Πλατανιά και ΟΦΗ. Και στις δύο περιπτώσεις έφυγε νικητής!
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (16ος): Σε καλό χρονικό σημείο ήρθε η διακοπή για τον Εργοτέλη, που φαινόταν ότι δεν πατούσε καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι Κρητικοί προέρχονται από πέντε σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, δεν έχουν εκμεταλλευτεί ακόμη την έδρα τους, δέχονται πάρα πολύ εύκολα το γκολ και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι στερούνται ποιότητας σε καίριες θέσεις. Μετρούν μόλις μια νίκη σε 9 αγωνιστικές, σήμερα αναζητούν κάτι θετικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αυτό ενδεχομένως να είναι και η ισοπαλία.
Θα μπορούσαν να κερδίσουν τη Βέροια την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι αδικήθηκαν απ’ τη διαιτησία στο πέναλτι που κέρδισαν στο δεύτερο μέρος οι Ημαθιώτες. Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας, ενώ το ίδιο έκανε και έπειτα από δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη περί του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει ξανά στη διάθεση του τους Κοζορώνη (ΜΕ 8/0) και Άλαν (ΜΕ 2/0), παρελθόν αποτέλεσε στο διάστημα της διακοπής ο στόπερ Σαϊνάτι.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 για τον Εργοτέλη κόντρα στη Βέροια. Προηγήθηκε δύο φορές η ομάδα της Κρήτης με τους Χαλκιαδάκη και Γιουσούφ, πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1. Το 2-2 ήρθε στο 61’ έπειτα από ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Λιαχούδης υπέρ της Βέροιας.
Στατιστικό: 6/9 G/G μετράει ο Εργοτέλης ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
Απουσίες (2): Tραυματίες οι Φιντέλεφ (ΑΜ 1/0) και Βλαχοδήμος (ΜΕ 4/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Τσέρνι – Τζανακάκης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης – Κοζορώνης, Γκέντσογλου – Χαντί, Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ – Παμλίδης.
*Σκόραρε στα 10/11 εκτός έδρας παιχνίδια του για όλες τις διοργανώσεις ο Αστέρας Τρίπολης. Δεν τα κατάφερε μόνο κόντρα στη Μάιντς τον Ιούλιο.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (8ος): Ευρώπη τέλος, η αποκλειστική προσοχή πλέον πέφτει στις εγχώριες διοργανώσεις. Μια ακόμη υποχρέωση απέμεινε στον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας κόντρα στην Παρτιζάν στις 11 Δεκεμβρίου, και το φετινό ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ θα λάβει τέλος, με τις εντυπώσεις να είναι εξόχως θετικές. Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Μπεσίκτας παρά την υπερπροσπάθεια στο φινάλε, έμειναν και μαθηματικά εκτός συνέχειας, κέρδισαν όμως εμπειρίες, ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και φυσικά χρήματα.
Σκοπός της ομάδας της Τρίπολης είναι να βελτιώσει τις επιδόσεις της στη Σούπερλιγκ, εκεί όπου κέρδισε μόλις μια φορά στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ (3-2), πήρε δύο εντός έδρας ισοπαλίες με Παναιτωλικό (1-1) και Ολυμπιακό (0-0, δε θα μπορούσε να κάνει τίποτα καλύτερο), ηττήθηκε 4-3 εκτός έδρας απ’ τον Ατρόμητο σε μια τραγική αμυντικά εμφάνιση.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής άφησε εκτός αποστολής τον Ουσέρο, συνεχίζει τραυματίας και ο πολύτιμος επιτελικός χαφ Ρόλε, χωρίς αυτούς τους δύο ο Αστέρας δεν είναι η ίδια ομάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Νίκο Φερνάντεθ κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ρόλε κόντρα στην Μπεσίκτας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα κατάφερε.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Μπεσίκτας. Τραγικό πρώτο μέρος για τους Αρκάδες, που είχαν δοκάρι στην αρχή, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφεραν να απειλήσουν. Οι Τούρκοι έκαναν το 0-1 στο 15’, κράτησαν με ευκολία το προβάδισμα και στο 61’ έγινε το 0-2 με πέναλτι του Τόρε. Μείωσε με τον Μπαράλες ο Αστέρας στο 72’, στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Χάτσινσον για τους φιλοξενούμενους. Έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, οι Αρκάδες πίεσαν και τελικά ισοφάρισαν με το τυχερό γκολ του Πάρα στο 82’. Δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά, η ισοπαλία τους άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού.
Στατιστικό: Χωρίς νίκη ο Αστέρας Τρίπολης στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ηττήθηκε στα δύο, πήρε δύο ισοπαλίες.
Απουσίες (5): Τραυματίες οι Ρόλε (ΜΕ 19/2), Μπαντιμπαγκά (ΜΕ 9/0), Κιτόκο (ΜΕ 2/0), Έντερσον Τορμένα (0/0) και Ουσέρο (ΜΕ 18/2).
Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Κοσίσκι – Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης – Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Νίκο Φερνάντεθ – Μάσα, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

405. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (17:15)
Γήπεδο: «Νέα Σμύρνη»
Προϊστορία δεκαετίας: -
Καιρός: 23oC, αίθριος
Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσιος (Πρέβεζας)
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 6
*Εξαιρετικές σχέσεις διατηρούν οι δύο ομάδες σε διοικητικό και οπαδικό επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια.
*Πολύ παλιά η προϊστορία των δύο ομάδων, τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν ήταν το 1997 στο πλαίσιο της Β’ Εθνικής. Αήττητος ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη σε σύνολο 7 αγώνων, κέρδισε τους 6.
*3/5 G/G μετράει εντός έδρας ο Πανιώνιος.
*Τη χειρότερη επίθεση της Σούπερλιγκ διαθέτει η Νίκη Βόλου με μόλις 3 γκολ ενεργητικό σε 9 ματς. Διαθέτει επίσης τη χειρότερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (14ος): Επιτακτική ανάγκη αποτελεί σήμερα για τον Πανιώνιο η νίκη, έτσι ώστε να πάρει «ανάσα» στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 14η θέση της κατάταξης και θέλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» εναντίον της Νίκης Βόλου, προκειμένου να αποκτήσουν απόσταση απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, με δεδομένο ότι ο Λεβαδειακός χθες δεν κέρδισε (0-0 με Παναιτωλικό).
Η τελευταία νίκη για τους κυανέρυθρους σημειώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Έκτοτε ακολούθησαν έξι αγωνιστικές με τέσσερις ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες, αποτελέσματα που συνοδεύτηκαν ως επί τω πλείστον από μέτριες εμφανίσεις. Προσπάθησε πάρα πολύ να σκοράρει κόντρα στην Καλλονή την περασμένη αγωνιστική ο Πανιώνιος, είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες, δεν κατάφερε όμως να νικήσει τον γκολκίπερ Χογκ.
Επιστρέφει σήμερα στην αποστολή ο Χατζηισαΐας (ΑΜ 4/0), διαθέσιμος και ο Ιμπαγάσα, λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Στο μεταξύ, με πρόστιμο 150.000 κινδυνεύει η ΠΑΕ Πανιώνιος αν δεν τακτοποιήσει τις ελλείψεις στην εγγυητική επιστολή. Οι επιτελείς των κυανέρυθρων ανέφεραν ότι το θέμα θα λυθεί.
Προηγούμενο ματς: Ένα… τσουβάλι γκολ έχασε ο Πανιώνιος κόντρα στην Καλλονή την περασμένη αγωνιστική στις 9 Νοεμβρίου. Απίστευτες ευκαιρίες για τους κυανέρυθρους, που έπεσαν επάνω σ’ έναν εκπληκτικό γκολκίπερ (Χογκ), ο οποίος κατέβασε τα ρολά. Το «πλήρωσαν» σε ανύποπτες φάσεις και ηττήθηκαν 2-0. Δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία.
Στατιστικό: Χωρίς νίκη ο Πανιώνιος στα τελευταία 8 ματς για όλες τις διοργανώσεις. Πήρε τέσσερις ισοπαλίες, ηττήθηκε τέσσερις φορές.
Απουσίες (0): Πλήρης η αποστολή.
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Παπαδόπουλος – Αργυρόπουλος, Παντίδος, Οικονόμου, Τασουλής – Μητρόπουλος, Σιώπης – Κολοβός, Φούντας, Μπουμάλ – Γιάννου.
*6/6 εκτός έδρας ήττες μετράει η Νίκη Βόλου από Ολυμπιακό (3-1), ΠΑΟΚ (3-0), Παναθηναϊκό (1-0), Ξάνθη (2-0) και ΠΑΣ Γιάννινα (4-0) στη Σούπερλιγκ, ηττήθηκε απ’ την Ξάνθη (1-0) και στο Κύπελλο. Σκόραρε μόλις μια φορά, δέχτηκε συνολικά 14 γκολ.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (18η): Από πολύ νωρίς επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις η Νίκη Βόλου περί των τεράστιων αγωνιστικών αδυναμιών και των αυξημένων πιθανοτήτων να αποτελέσει μια εκ των τεσσάρων ομάδων που θα υποβιβαστούν. Οι Θεσσαλοί αποτελούν μια τεράστια απογοήτευση σε όλα τα επίπεδα. Είναι φανερό ότι δε διαθέτουν την απαιτούμενη ποιότητα για την κατηγορία, τα κενά τους είναι εξόφθαλμα σε όλες τις γραμμές, ειδικά όμως στην άμυνα, εκεί όπου άλλωστε «φαίνονται» περισσότερο.
Ο κόσμος δε βλέπει κάτι καλό για να στηρίξει (δεν ξεχνιέται η ντροπή των 75 εισιτηρίων στον αγώνα που δεν έγινε ποτέ με τη Ζάκυνθο), ενώ ο Ανδρέας Πάτσης τονίζει σε κάθε ευκαιρία την επιθυμία του να αποχωρήσει. Παραδέχτηκε μάλιστα, ότι έκανε κρούση στον Βαγγέλη Πλεξίδα για να εμπλακεί στη Λάρισα! Μέσα σ’ όλα αυτά, η Νίκη Βόλου έχει και περιορισμό στις μεταγραφές, κάτι που σημαίνει ότι τον Ιανουάριο δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα.
Η διακοπή έδωσε την ευκαιρία στον Παναγιώτη Τζαναβάρα να δουλέψει με τους παίκτες του έπειτα απ’ την τεσσέρα απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός έδρας οι Θεσσαλοί είναι… ανέκδοτο, μετρούν μόνο ήττες, σκόραραν μόνο μια φορά στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό (3-1). Έκτοτε έμειναν στο απόλυτο «μηδέν»! Σημαντική η επιστροφή του Ροτζέριο (ΜΕ 5/1).
Προηγούμενο ματς: Ακόμη μια τραγική εμφάνιση για τη Νίκη Βόλου, διασύρθηκε εκτός έδρας απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-0. Κάκιστο δεύτερο μέρος, δέχτηκε τρία γκολ και δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο.
Στατιστικό: Από 5 σερί NG προέρχεται η Νίκη Βόλου ανεξαρτήτως έδρας.
Απουσίες (5): Τραυματίες οι Σταμπολζίεφ (ΜΕ 6/0) και Μαχλελής (ΑΜ 7/0), άρρωστοι οι Σκούρτης (ΕΠ 7/1) και Νικλητσιώτης (ΜΕ 7/0), τιμωρημένος ο Κοτσαρίδης (ΜΕ 9/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Ταΐρης – Μαρινάκης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Τσουκάνης – Λάουξ, Κυζιρίδης – Μουζακίτης, Ροτζέριο, Γιαννιτσάνης – Τζιώρας.

406. ΠΑΟΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (17:15)
Γήπεδο: »Τούμπα»
Προϊστορία δεκαετίας: 4-0-0
Καιρός: 15oC, αίθριος
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 2
*8/8 νίκες μετράει ο ΠΑΟΚ στη σύντομη προϊστορία με τον Πανθρακικό ανεξαρτήτως έδρας. Αξιοσημείωτη επίσης η διαφορά τερμάτων, με τον δικέφαλο να έχει σκοράρει 19 και να έχει δεχτεί μόλις 2! Κράτησε το «μηδέν» στα 6/8 παιχνίδια!
*Με απολογισμό τερμάτων 9-0 οι τέσσερις εντός έδρας νίκες του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού.
*26 γκολ έχει σκοράρει εντός έδρας ο ΠΑΟΚ σε 10 ματς για όλες τις διοργανώσεις, δηλαδή περίπου 3 ανά παιχνίδι. Βρήκε δίχτυα στα 9/10, δέχτηκε τέρμα στα 7/10.
*6/10 εντός έδρας νίκες απ’ το ημίχρονο μετράει ο ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.
ΠΑΟΚ (1ος): Αντάξιος των προσδοκιών παρουσιάστηκε ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη στην παγωμένη Λευκορωσία και πήρε το «τρίποντο» που χρειαζόταν κόντρα στην αδιάφορη Ντιναμό Μινσκ. Οι ασπρόμαυροι δεν έκαναν καλή εμφάνιση, ήταν φανερό ότι υπήρχε έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, θα μπορούσαν να δεχτούν γκολ σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στο δεύτερο μέρος. Τελικά πήραν τη νίκη με δύο γκολ στο φινάλε και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους, καθώς με απλή νίκη επί της Γκινγκάμπ την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα προκρίνονται στην επόμενη φάση.
«Το Γιουρόπα Λιγκ τελείωσε και κοιτάμε το ματς με τον Πανθρακικό. Ερχόμαστε από ένα πάρα πολύ άσχημο αποτέλεσμα στην έδρα μας και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Έχουμε ήδη χάσει πέντε πόντους στην Τούμπα. Ο προβληματισμός είναι στο πώς θα είμαστε την Κυριακή. Ο χρόνος είναι αδυσώπητος για μας. Έχουμε παιχνίδια και ταξίδια. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε», επεσήμανε ο Άγγελος Αναστασιάδης.
Μέτρια εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, δε δικαιούταν να κερδίσει, δε δικαιούταν όμως και να χάσει. Η ισοπαλία θα ήταν το πιο λογικό αποτέλεσμα. Μεγάλο πρόβλημα η απουσία του Μακ, χωρίς αυτόν ο δικέφαλος είναι διαφορετική ομάδα στην επίθεση, «τρέχουν» για να προλάβουν το ματς οι Τζιόλης και Αθανασιάδης.
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση για τον ΠΑΟΚ με 2-0 επί της Ντιναμό Μινσκ στην παγωμένη Λευκορωσία. Μέτρια εμφάνιση για τον δικέφαλο, σκόραρε δύο φορές με τον Αθανασιάδη (82’-86’), νωρίτερα θα μπορούσε να έχει πληρώσει τη χαλαρότητα του με εις βάρος του γκολ. Υπό αντίξοες συνθήκες έγινε το ματς, στους -5 βαθμούς Κελσίου!
Στατιστικό: 5/5 εντός έδρας Over 2,5 μετράει ο ΠΑΟΚ στη Σούπερλιγκ.
Αμφίβολοι (2): Δύσκολα θα παίξουν οι Τζιόλης (ΜΕ 16/0) και Αθανασιάδης (ΕΠ 14/12).
Απουσίες (3): Τραυματίες οι Μακ (ΜΕ 14/6), Μαντούρο (ΜΕ 6/0) και Κατσικάς (ΑΜ 14/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-3-3: Γλύκος – Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρατς – Κάτσε, Γκολάσα, Τζανδάρης – Σαλπιγγίδης, Περέιρα, Παπαδόπουλος (Αθανασιάδης).
*5/6 εκτός έδρας ήττες υπέστη ο Πανθρακικός μέχρι στιγμής από Κέρκυρα (2-1), Καλλονή (2-0), Νίκη Βόλου (1-0), Παναιτωλικό (3-1) και Ολυμπιακό (5-1), πήρε ισοπαλία από Λεβαδειακό (1-1).
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (17ος): Εποχή Χοσέ Ρόκα στον Πανθρακικό, με τον Ισπανό σήμερα να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο. Ο πρώην τερματοφύλακας της θρακικής ομάδας πήρε τη σκυτάλη απ’ τον Άκη Μάντζιο, έχοντας προηγουμένως δουλέψει ως προπονητής -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι άνθρωποι της ομάδας τον επέλεξαν για να βγάλει την ομάδα απ’ τη δύσκολη θέση όπου έχει βρεθεί, καθώς σε 9 αγώνες μετράει μόλις μία νίκη.
Ιδιαίτερα απαιτητικό το ξεκίνημα για τον Ρόκα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. «Δεν έχω άγχος, αλλά για να κάνω καλύτερο το ντεμπούτο μου θα ήθελα να κερδίσω τον ΠΑΟΚ. Είναι κίνητρο για εμένα να παίξω με τον ΠΑΟΚ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Είχαμε δύο εβδομάδες για να προετοιμάσουμε την ομάδα, για να μεταφέρω κάποια πράγματα στην τακτική. Ήταν θετική για εμένα η διακοπή του πρωταθλήματος», επεσήμανε ο Ισπανός.
Είχε χρόνο να δουλέψει με τους νέους παίκτες του ο Ρόκα, άγνωστο πως θα παρατάξει την ομάδα του, ωστόσο μοιάζει δεδομένο ότι θα αφήσει στην άκρη το 3-5-2 με το οποίο είχαμε συνηθίσει τον Πανθρακικό επί εποχής Μάντζιου. «Δε θα δούμε πολλά καινούργια πράγματα από τον Πανθρακικό. Θα δείτε κάποια βασικά πράγματα στην επίθεση και την οργάνωση της ομάδας. Για να περάσουμε στη φιλοσοφία ενός προπονητής πρέπει να έχεις χρόνο, τώρα κοιτάμε και τα αποτελέσματα», σημείωσε.
Διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος ο Ρομέου (ΜΕ 0/0), επιστρέφουν οι Ιγκορ (ΕΠ 8/3), Αθανασιάδης (ΤΕ 1/0), Εμπόου (ΑΜ 8/0) και Χασομέρης (ΜΕ 7/0).
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τον Πανθρακικό με 5-1 απ’ τον Ολυμπιακό στις 9 Νοεμβρίου. Δε χωρούν ιδιαίτερα σχόλια στην αναμέτρηση, ρόλο κομπάρσου είχαν οι Θρακιώτες. Ο Κάσες με πέναλτι το γκολ.
Στατιστικό: 5/6 εκτός έδρας 1/1 ημίχρονο/τελικό μετράει ο Πανθρακικός.
Απουσίες (2): Τραυματίες οι Φερνάντες (ΤΕ 4/0) και Γκιγιέρμο Πέρεθ (ΜΕ 7/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Πασχαλάκης – Τσουμάνης, Σερφά, Εμπόου, Παπαγεωργίου – Μεχία, Λαδάκης – Μπαϊκαρά, Κάσες, Τζάνης – Ιγκόρ.

407. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΦΗ (17:15)
Γήπεδο: »Ζωσιμάδες»
Προϊστορία δεκαετίας: 3-1-0
Καιρός: 13oC, αίθριος
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 7
*Αήττητος ο ΠΑΣ Γιάννινα στα τελευταία 5 εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, κέρδισε τα τέσσερα. Τελευταίο «διπλό» για τους Κρητικούς το 2001.
*Από τρία σερί μεταξύ τους G/G προέρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας.
*Αήττητος ο ΠΑΣ Γιάννινα στα πέντε τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, κέρδισε δύο φορές, πήρε τρεις ισοπαλίες.
*4/5 εκτός έδρας Over 2,5 μετράει ο ΟΦΗ στη φετινή Σούπερλιγκ, δέχτηκε συνολικά 10 γκολ σε πέντε αγώνες, κράτησε το «μηδέν» μόνο κόντρα στον Πανθρακικό (0-0).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (9ος): Μια απ’ τις ομάδες που δεν είδαν με καλό μάτι τη διακοπή είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες ήταν σε ανοδική πορεία τη στιγμή που διακόπηκε το πρωτάθλημα, «έτρεχαν» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, είχαν πάρει αποτελέσματα που τους προσέφεραν ώθηση σε ψυχολογικό και βαθμολογικό επίπεδο. Εξαιρετική εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην αδύναμη Νίκη Βόλου, το τελικό 4-0 τα λέει όλα για την παρουσία της ομάδας της Ηπείρου.
Δύο νίκες πήρε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές ο ΠΑΣ, «κλειδί» της ανοδικής πορείας η βελτίωση της άμυνας, καθώς δε δέχτηκε γκολ σε κανένα απ’ αυτά τα ματς! Γενικά στα τελευταία πέντε παιχνίδια, δέχτηκε μόνο ένα γκολ απ’ τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο (1-1). «Σίγουρα όταν υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος συνήθως βγαίνεις εκτός ρυθμού. Περισσότερο πρόβλημα δημιουργεί παρά καλό», επεσήμανε ο Γιάννης Πετράκης και συμπλήρωσε ενόψει της σημερινής αναμέτρησης: «Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Παίζουμε με μία καλά οργανωμένη στην άμυνα ομάδα. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς».
Στα θετικά της 20ημερης διακοπής η επιστροφή του πολύτιμου ακραίου χαφ, Κοροβέση (ΜΕ 4/0), ο οποίος έχασε αρκετά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.
Προηγούμενο ματς: Σαρωτικός ο ΠΑΣ Γιάννινα, διέλυσε με 4-0 τη Νίκη Βόλου. Ανώτερη σε όλους τους τομείς η ομάδα της Ηπείρου, επικράτησε απόλυτα δίκαια. Από ένα γκολ οι Μιχαήλ, Μανιάς, Ίλιτς και Τσουκαλάς.
Στατιστικό: 3/4 εντός έδρας 4-6 Goal μετράει ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Απουσίες (3): Τραυματίες οι Ντάσιος (AM 6/0), Γιαννιώτης (TE 0/0) και Κρητικός (ME 2/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Βελλίδης – Μιχαήλ, Τζιμόπουλος, Μπέριος, Στρούνα – Λίλα, Τσουκαλάς – Μανιάς, Τσάβεζ, Ακόστα – Ίλιτς.
*Μόλις μια ισοπαλία μετράει ο ΟΦΗ στις 9 πρώτες αγωνιστικές.
ΟΦΗ (13ος): Βάλσαμο αποτέλεσε η διακοπή για τον ΟΦΗ, που δεν πατούσε καλά στα τελευταία ματς. Στα τελευταία δύο εκτός έδρας ματς πήρε ισοπαλία 0-0 με τον Πανθρακικό και ηττήθηκε 2-1 απ’ την Ξάνθη, αμφότερα δίκαια αποτελέσματα. Εναντίον της Ξάνθης οι Κρητικοί είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα, αδυναμία κατοχής της μπάλας και αβίαστα λάθη που επέτρεψαν στον αντίπαλο να σκοράρει δύο φορές στο πρώτο μέρος και εντέλει να πάρει το «τρίποντο».
Μετά το ματς έγιναν γνωστά ορισμένα φοβερά σκηνικά στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Τζενάρο Γκατούζο την «έπεσε» στον Μίρνες Σίσιτς, κατηγορώντας τον Σλοβένο για… προδοσία! Ο Ιταλός θεώρησε ότι ο παίκτης του έδωσε πληροφορίες στον Ράζβαν Λουτσέσκου, λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια μαζί του, ενώ επιτέθηκε λεκτικά και στον Λαμπρόπουλο. Ο Σίσιτς τελικά αποτέλεσε παρελθόν, είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί νομικά εις βάρος του ΟΦΗ για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα.
Το κλίμα στο Ηράκλειο δεν είναι ιδιαίτερα καλό, ο Γκατούζο προκαλεί απορίες και εκνευρισμό με τη διαχείριση ορισμένων ζητημάτων, ενώ λέγεται ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που εκφράζουν παράπονα για το χρόνο συμμετοχής τους. Στα αγωνιστικά, επιστρέφουν οι Αρτόλα (ΑΜ 4/0) και Μπανούσης (ΜΕ 4/0).
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τον ΟΦΗ με 2-1 απ’ την Ξάνθη. Προηγήθηκε στο 6’ με τον Πετρόπουλο η ομάδα της Κρήτης, δέχτηκε δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο. Με δέκα παίκτες απ’ το 78’ εξαιτίας της αποβολής του Τζορτζ, απείλησε μόνο στο φινάλε με ισοφάριση. Δίκαιη ήττα.
Στατιστικό: Από 4/5 Over 2,5 προέρχεται ο ΟΦΗ ανεξαρτήτως έδρας στη Σούπερλιγκ.
Απουσίες (5): Τραυματίες οι Περογαμβράκης (ΕΠ 6/1), Κάλαϊτζιτς (ΜΕ 3/0), Απόνιο (ΜΕ 2/0) και Μεϊτέ (ΑΜ 5/0), τιμωρημένος ο Τζορτζ (ΕΠ 8/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-3-2-1: Λόρια – Μιλιάζες, Αντελέγιε, Τριποτσέρης, Αρτόλα – Ραζάκ, Μακρής, Μπανούσης – Κουτσιανικούλης, Μερεμβασβίλι – Πετρόπουλος.

408. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ (19:30)
Γήπεδο: »Απόστολος Νικολαΐδης»
Προϊστορία δεκαετίας: 2-1-0
Καιρός: 20oC, αίθριος
Διαιτητής: Γιώργος Κύζας (Δράμας)
Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1
*Αήττητος ο Παναθηναϊκός στα τελευταία 14 εντός έδρας ματς με τη Βέροια, κέρδισε τα 13 εξ αυτών! Η μοναδική νίκη της ομάδας της Ημαθίας εις βάρος των πράσινων στην Αθήνα εντοπίζεται το 1967.
*Από τρία σερί μεταξύ τους G/G προέρχονται οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας.
*Σκόραρε σε όλα τα εντός έδρας (9) παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις.
*12/18 G/G τα 11 εκ των οποίων συνοδεύτηκαν από Over 2,5 μετράει ο Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις.
*Σκόραρε στα 10/11 ματς για όλες τις διοργανώσεις η Βέροια, δεν το έκανε μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό (ήττα 3-0).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (6ος): Να συνεχίσει νικηφόρα θέλει σήμερα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βέροια. Οι πράσινοι προέρχονται απ’ τον εκτός έδρας θρίαμβο με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στις 9 Νοεμβρίου, αποτέλεσμα που προσέφερε ψυχολογική ώθηση και τόνωση της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας, ενώ τους ανέβασε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στο -3 απ’ την τρίτη θέση το «τριφύλλι», αν κερδίσει σήμερα θα «πιάσει» την Καλλονή στους 19 πόντους.
Σε ανοδική πορεία ο Παναθηναϊκός, το έδειξε και την Πέμπτη στην παγωμένη Μόσχα, όπου παρά το γεγονός ότι ήταν αδιάφορος βαθμολογικά, έκανε μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Ντιναμό. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Μπεργκ, πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Δύο γρήγορα γκολ μέχρι το 61’ «χάλασαν» την εικόνα των πρασίνων, που από ένα σημείο και έπειτα είχαν το μυαλό τους στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις τους. Στα θετικά η επιστροφή του Μπεργκ στην ενδεκάδα, αλλά και το γεγονός ότι βρήκε ξανά δίχτυα.
«Πρέπει να κάνουμε μια γρήγορη μετάβαση στο ελληνικό πρωτάθλημα που αρχίζει μετά από 3 εβδομάδες και αντιμετωπίζουμε την Βέροια, μια από τις πιο βελτιωμένες ομάδες την φετινή σεζόν, θέλει μεγάλη προσοχή, έχει αρκετά καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και θα είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε έτοιμοι και ανταγωνιστικοί, προκειμένου να μπορέσουμε να νικήσουμε», επεσήμανε ο Γιάννης Αναστασίου.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σίλντενφελντ και Μέντες έτσι ώστε να πάρουν ανάσες ενόψει των διαδοχικών αγώνων (7 αγώνες σε 23 ημέρες). Επιστρέφουν οι Καρέλης (ΕΠ 15/4) και Ζέκα (ΜΕ 14/1).
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό με 2-1 απ’ την Ντιναμό Μόσχας. Προηγήθηκε στο 14’ με τον Μπεργκ, δέχτηκε δύο γκολ σε έξι λεπτά (55’-61’) στο δεύτερο μέρος και ηττήθηκε.
Στατιστικό: Από 3/4 εντός έδρας Over 2,5 προέρχεται ο Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις.
Απουσίες (3): Τραυματίας ο Ατζαγκούν (ΜΕ 13/3), εκτός αποστολής για λόγους ροτέισον οι Σίλντενφελντ (AM 17/0) και Μέντες (ME 12/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2: Στιλ – Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Νάνο – Δώνης, Πράνιτς, Μπαϊράμι, Κλωναρίδης – Καρέλης, Μπεργκ.
*Μόλις μια νίκη μετράει εκτός έδρας η Βέροια, με 0-1 επί του ΟΦΗ. Ηττήθηκε από Ολυμπιακό (3-0) και ΠΑΟΚ (4-1), πήρε ισοπαλία απ’ τον Εργοτέλη (2-2).
ΒΕΡΟΙΑ (5η): Σε εξαιρετικό σημείο ήρθε η διακοπή για τη Βέροια, που έδειξε να «ξεφουσκώνει» στα τελευταία της παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους και να δουλέψουν στις αδυναμίες τους, οι οποίες μέχρι στιγμής εντοπίζονται στο αμυντικό κομμάτι. Χωρίς νίκη η ομάδα της Ημαθίας στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, ηττήθηκε εκτός έδρας απ’ τον ΠΑΟΚ (4-1), συνέχισε με δύο ισοπαλίες κόντρα σε Πανιώνιο (2-2) και Εργοτέλη (2-2).
Ολοένα και χειρότερες οι εμφανίσεις τους, εναντίον των Κρητικών την περασμένη αγωνιστική μάλλον δε δικαιούταν να πάρουν τίποτα, ισοφάρισαν με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που ξεσήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων απ’ τους αντιπάλους. «Έχουμε πολύ μεγάλη όρεξη να ξαναπαίξουμε μετά από μια διακοπή τόσο μεγάλη. Έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια για μας και τα δύο τα επόμενα που έχουμε να παίξουμε στην Αθήνα», σημείωσε ο κόουτς Χοσέ Γκρανέρο.
Θα παραμείνει στο Λεκανοπέδιο η Βέροια, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Διαθέσιμοι πλέον οι Βέρτζος (ΑΜ 8/0), Βάσκεθ (ΜΕ 6/0) και Ραούλ Μπράβο (ΑΜ 7/1), στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Βούκιτς (επιθετικός).
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 για τη Βέροια κόντρα στον Εργοτέλη. Προηγήθηκαν δύο φορές οι Κρητικοί, βρήκαν ισάριθμες απαντήσεις οι Ημαθιώτες με τους Καλτσά και Μπεν (πέναλτι). Δεν άξιζε κάτι περισσότερο η Βέροια.
Στατιστικό: Από τέσσερα σερί Over 2,5 και G/G προέρχεται η Βέροια ανεξαρτήτως έδρας στη Σούπερλιγκ.
Απουσίες (3): Τραυματίας ο Καταλά (ΑΜ 3/0), εκτός αποστολής ο Κατίδης (ΜΕ 4/0), τιμωρημένος ο Αμαραντίδης (ΑΜ 9/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Καντιμοίρης – Αραγονές, Καλί, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζος – Μπατιόν, Μπαλάφας – Ντουμίτρου, Καλτσάς, Μπεν – Κάμπορα.

Θέση των ομάδων στην βαθμολογία

Super League
ΣΥΝΟΛΟΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
A/AΟΜΑΔΑΑΓ.ΒΑΘ.ΝΙΗΤΕΡΜΔΤΝΙΗΤΕΡΜΝΙΗΤΕΡΜ
1ΠΑΟΚ92271122-51741115-53007-0
2ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ92062119-61350015-21214-4
3ΚΑΛΛΟΝΗ9185319-274106-01213-2
4ΒΕΡΟΙΑ91752215-15041011-61124-9
5ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ91651312-933016-32126-6
6ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ91442313-1302204-22039-11
7ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ9144239-903207-41032-5
8ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ91334213-942119-51314-4
9ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ91334211-832209-31222-5
10ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ91233313-1303106-10237-12
11ΚΕΡΚΥΡΑ91132410-1002026-51224-5
12ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ9113248-10-21133-82115-2
13ΟΦΗ9103157-14-72024-41133-10
14ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ982258-12-42125-60133-6
15ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ971447-11-41315-50132-6
16ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ9613511-17-60235-111126-6
17ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ961356-15-91202-10154-14
18ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ941173-18-151122-50051-13

 
agrinioreport

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)