Βόμβα στην Τούμπα με τον βαμμένο Παναθηναϊκό!

Πώς θα το πάρουν, δηλαδή, οι ΠΑΟΚτσήδες όταν τον δουν να φοράει τα ασπρόμαυρα; Είναι δυνατόν να τον χειροκροτήσουν και να τον αποθεώσουν; Σε καμία των περιπτώσεων... Γιατί;

Επειδή είναι γνωστό μέχρι και στον τελευταίο φίλαθλο ότι ο Άλεξ Τζόρβας ήταν, είναι και θα είναι Παναθηναϊκός. Βαμμένος, όπως λέμε, οπαδός της ομάδας από πιτσιρικάς. Από τις ακαδημίες του συλλόγου ξεκίνησε, έφτιαξε όνομα στους Πράσινους και χτύπησε τατουάζ στο σώμα του το τριφύλλι, το σήμα της ομάδας της καρδιάς του.

Πώς, λοιπόν, θα γίνει το κονέ με τον ΠΑΟΚ; Και άντε, η διοίκηση το βλέπει ψυχρά και επαγγελματικά. Θέλω, σου λέει, ένα καλό μπακ απ του Γλύκου. Ο Τζόρβας είναι Έλληνας, μέχρι πρότινος και διεθνής, έμπειρος, ξέρει από Σούπερ Λίγκα και πρωταθλητισμό, θα μου την κάνει τη δουλειά μου αν χειασθεί.

Ο οπαδός, όμως, ο πωρωμένος, που κρεμιέται από τα κάγκελα της Θύρας 4 και βρίζει ακόμα και σήμερα τον Σαλπιγγίδη, δεν τα καταλαβαίνει αυτά. Και μόλις δει τον πρώην φανατικό πράσινο να κάθεται κάτω από τα δοκάρια της Τούμπας θα τρελαθεί, θα αφηνιάσει και άντε μετά να τον μαζέψεις.

Γι΄ αυτό μήπως εκεί στον Δικέφαλο θα πρέπει να το ξανασκεφτούν πριν φέρουν στην ομάδα από τη μακρινή Ινδία τον πρώην Παναθηναϊκό Άλεξ Τζόρβα;

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)