Πως να κερδίσετε στο στοίχημα

Πως να κερδίσετε στο στοίχημα
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με το στοίχημα. Είναι μια διαδικασία η οποία έχει μπει για τα καλά στην ζωή κυρίως πολλών ανδρών. Αυτοί που τελικά κερδίζουν από το στοίχημα, είτε μιλάμε για μεγάλο είτε για μικρός κέρδος είναι λίγοι. Είναι αυτοί που ακολουθούν μικρούς κανόνες επιτυχίας. Ας δούμε λοιπόν τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

1. Μελετήστε που θα ποντάρετε

Αρχικά, πρώτη κίνηση που έχετε να κάνετε είναι να μελετήσετε το σημείο που θα ποντάρετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε το βαθμολογικό κίνητρο, ποιοι παίκτες θα παίζουν, ποιοι θα απουσιάζουν και γενικότερα την ιστορία της ομάδας για να υπολογίσετε τις πιθανότητες να νικήσει. Έτσι λοιπόν μείνετε ενημερωμένοι για οτιδήποτε αφορά την ομάδα που θέλετε να στοιχηματίσετε για να μειώσετε την πιθανότητα ήττας.

2. Μην ακολουθείτε μόνο τις κλασικές επιλογές

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που εστιάζουν μόνο στις κλασικές επιλογές 1-χ-2. Κάτι τέτοιο δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα όσους θέλουν να κερδίσουν αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν μια σειρά άλλων στοιχημάτων με τα οποία περιορίζεται το ρίσκο και αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώνεστε από διάφορα στοιχηματικά sites που θα σας δώσουν συμβουλές πως να ποντάρετε!

3. Μην επιλέγετε μόνο τα φαβορί

Παράλληλα πολλοί παίκτες σπεύδουν να ποντάρουν στα δοκιμασμένα, δηλαδή τα φαβορί. Ωστόσο, μια τέτοια  πολιτική δεν θα σας οδηγήσει σε μεγάλα κέρδη αφού στις μεγάλα φαβορί οι αποδόσεις είναι αρκετά μικρές. Πολλές φορές βέβαια τα φαβορί δεν καταλήγουν όπως τα περιμένατε με αποτέλεσμα να χάσετε τα χρήματά σας έστω και αν αυτά είναι λίγα. Γι αυτό λοιπόν τολμήστε και ποντάρετε σε ομάδες όχι φαβορί αλλά με αρκετές δυνατότητες εξέλιξης.

4. Το στοίχημα χρειάζεται υπομονή

Όταν παίζετε στοίχημα οφείλετε να έχετε υπομονή. Αυτό γιατί πολλές φορές τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν όπως ακριβώς τα θέλατε και στοιχηματίσατε. Σκοπός είναι να μάθετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλάβετε στο μέλλον.

5. Παίξτε με όσα χρήματα μπορείτε

Οι υπερβολές ποτέ δεν κάνουν καλό. Για αυτό θα ήταν σοφό να παίζετε μόνο με όσα χρήματα αντέχετε και έχετε υπολογίσει πως μπορείτε να διαθέσετε. Μην επενδύετε μεγάλα ποσά γιατί υπάρχουν πιθανότητα να χαθούν και σίγουρα δεν θα είναι μια καλή εμπειρία.



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)