Mεξικό - Βενεζουέλα: Παίζεται η πρώτη θέση

Mexico
Μεξικό και Βενεζουέλα έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Copa America και απόψε παίζουν για την πρώτη θέση του ομίλου.
Με την αναμέτρηση Μεξικό - Βενεζουέλα ξεκινάει απόψε η τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Copa America.

Tα προγνωστικά μου

Μεξικό - Βενεζουέλα : Γκολ μετά το 28' (2.17)

Aνάλυση

Επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ότι φέτος στοχεύει ψηλά στη διοργάνωση το Μεξικό, παίρνοντας και δεύτερη νίκη στον όμιλο, αυτήν τη φορά απέναντι στη Τζαμάικα με σκορ 2-0.
Η ομάδα του Οσόριο διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και δικαιούται να κάνει όνειρα για κάτι καλό στο φετινό Copa America. Aπόψε, αν οι "αζτέκοι" πάρουν τους τρεις βαθμούς θα εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση του ομίλου και λογικά θα αποφύγουν την Αργεντινή στα προημιτελικά. 
Επιστρέφει ο μέσος Γκουαρδάδο (129/24), όμως λογικά δε θα χρησιμοποιηθεί, λόγω κάποιου προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ακίνο, Ερνάντες και Κορόνα θα ξεκινήσουν στην γραμμή κρούσης του Μεξικό. 
Από την άλλη πλευρά, η Βενεζουέλα εκεί που όλοι την είχαν ξεγραμμένη από την αρχή κατάφερε να πετύχει μία λογική νίκη επί της Τζαμάικα και μία απίστευτη επί της Ουρουγουάης την περασμένη αγωνιστική, οι οποίες την έφεραν στην πρώτη θέση του ομίλου και παράλληλα της εξασφάλισαν την πρόκριση. 
Σήμερα, η ομάδα του Ντουταμέλ, ο οποίος ευθύνεται για την αναμόρφωσή της, θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα μία νίκη, με την οποία λογικά θα αποφύγει το μεγάλο εμπόδιο της Αργεντινής στην επόμενη φάση. O Ροντόν θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας πίσω του την τριάδα των Ρινκόν, Οτέρο και Μαρτίνεζ.
Παίξε νόμιμα στο Copa America.

Πιθανές ενδεκάδες

Mεξικό (3-4-3)
Οτσόα
Ρέγες
Μάρκες
Μορένο
Αγκιλάρ
Ερέρα
Πένια
Λαγιούν
Ακίνο
Ερνάντες
Κορόνα
Βενεζουέλα (4-2-3-1)
Ερνάντεζ
Ροσάλες
Βισκαρόντο
Άνχελ
Βιγιανουέβα
Ανιόρ
Φιγκέιρα
Ρινκόν
Οτέρο
Μαρτίνεζ
Ροντόν

Eκτίμηση

Μεγάλο κίνητρο η πρωτιά και η Βενεζουέλα θα κατέβει με το γνωστό τρόπο παιχνιδιού της. Κλειστή μέρι αηδίας και αν βάλει γκολ έβαλε. Πιο ποιοτικό το Μεξικό, θα χρειαστεί υπομονή. Το γκολ θα αργήσει.

Bet Masters - Προγνωστικά στοιχήματος                             Bet Masters - Προγνωστικά στοιχήματος

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)