Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου 2016

Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου 2016 Δείτε αναλυτικά όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Super League κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου.
Το Sport24.gr σας ενημερώνει καθημερινά για τις μεταγραφές των 16 ομάδων της Super League. Αρκετά δυναμικά στο παζάρι έχει μπει ο Παναθηναϊκός, που ήδη μετρά τέσσερις μεταγραφές και συνεχίζει.
Καλές κινήσεις έχει κάνει και ο Λεβαδειακός που έχει ανάγκη από περαιτέρω ενίσχυση, ενώ η Καλλονή δεν έχει σκοπό να παρατήσει εύκολα τα όπλα γεγονός που φαίνεται από τις προσθήκες που πραγματοποίησε.
Την πέμπτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (26/1) με τους πράσινους να κάνουν γνωστή τη συμφωνία τους με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.
Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του την Κυριακή (25/1) καθώς ολοκλήρωσε και τυπικά την προσθήκη του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου στο ρόστερ του.


  Στο πρόσωπο του Κενάν Μπαργκάν βρήκε τον αντί-Μπουμάλ ο Πανιώνιος με τον άσο από την Καλλονή να μένει ελεύθερος και να υπογράφει συμβόλαιο με τους "κυανέρυθρους" την Παρασκευή (22/1).
Δυο ακόμα κινήσεις από ομάδες της Super League την Παρασκευή (22/1). Η Καλλονή πήρε τον Φαβάλι που έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό ενώ η ομάδα της Βοιωτίας πρόσθεσε στο ρόστερ της τον Μαχαμάτ που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά.

  Ούτε ένα 24ώρο δεν έμεινε ελεύθερος ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που την Πέμπτη (21/1) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.
Η ξαφνική λύση συμβολαίου του Δημήτρη Παπαδόπουλο με τον Αστέρα ήταν η είδηση της ημέρας, την Τετάρτη (20/1) σε ότι αφορά τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις των ομάδων της Super League. Κάτι που διαβάσατε πρώτα στο Sport24.gr
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην τέταρτη μεταγραφή του ανακοινώνοντας και την απόκτηση του Εβανζελίστα ως δανεικό για έξι μήνες.
Μεταγραφή και για τον Ατρόμητο που συμφώνησε σε όλα με τον Γροντή.
Δυο μεταγραφές για τον Πανθρακικό αφού ο Πανθρακικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Πεταυράκη ως ελεύθερο από την ΑΕΚ και του Αντώνη Τσιάρα. Ο 23άχρονος άσος θα ενισχύσει τους "κροκόδειλους" στην αριστερή πλευρά τόσο ως φουλ-μπακ.
Παρελθόν από την ομάδα του Πανιωνίου αποτελεί ο Μητρόπουλος ο οποίος εδώ και καιρό ήταν σε συζητήσεις με τους "κυανέρυθρους" για να λύσει το συμβόλαιο του.
Δυο κινήσεις επισημοποιήθηκαν στην διάρκεια της Τρίτης (19/1). Η πρώτη είχε να κάνει με μια εγχώρια μετακίνηση με τον δανεισμό του Φάνη Τζανδάρη από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο για τους επόμενους έξι μήνες.
Η δεύτερη αφορούσε τη συμφωνία του Ατρόμητου με τη Φερνάντο Γοδόι για την παραχώρηση του Γοδόι που δεν θα συνεχίσει τη καριέρα του στην Ελλάδα.
Παίκτης του Ατρόμητου και επίσημα είναι από τη Δευτέρα (18/1) το μεσημέρι ο Πολ Κεϊτά. Ο πρώτην μέσος της Καλλονής θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο στον οποίο υπέγραψε για 2,5 χρόνια. Επίσης τη Δευτέρα ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του Ανρί Καμαρά με τον Παναιτωλικό.

  Η αποδέσμευση του Πολ Κεϊτά από την Καλλονή είναι γεγονός από την Παρασκευή το βράδυ με την ομάδα της Μυτιλήνης να ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον 23χρονο μέσο ο οποίος είναι μήλο της έριδος για αρκετές ομάδες της Super League.
Τέταρτη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να ανακοινώνουν την Τετάρτη (13/1) τον δανεισμό του Γιούρι Μαμούτε από την Γκρέμιο για τους επόμενους 18 μήνες.

Την απόκτηση του Αλεξίεβιτς ανακοίνωσε στην διάρκεια της Τετάρτης (13/1) και ο Παναιτωλικός. Ο διεθνής Λευκορώσος είναι η δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα του Αγρινίου.
Την Τετάρτη (13/1) η Καλλονή συνέχισε την ενίσχυση της, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Βασίλη Γκόλια από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να καλύψει το αριστερό άκρο.
Στην απόκτηση του Κάσα Καμαρά προχώρησε την Τρίτη (12/1) η Ξάνθη. Ο Μαυριτανός υπέγραψε για έξι μήνες, με προοπτική για τρία ακόμα χρόνια.

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας (11/1), ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε μία ακόμα μεταγραφή. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Νικολιά που υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών. Αυτή η κίνηση ήρθε μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του νεαρού Μαυροπάνου για το κέντρο της άμυνας.
Λίγο αργότερα ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς με μεταγραφή από την Βοϊβοντίνα, ενώ αναμένεται σύντομα και η προσθήκη ενός στράικερ.
Την ίδια μέρα επισημοποιήθηκε το διαζύγιο του Πανθρακικού με τους Σερφά και Σέτι για τους οποίους το Sport24 σας είχε ενημερώσει από τη Κυριακή (10/1).

Την Κυριακή (10/1) η Καλλονή ανακοίνωσε μία ακόμα μεταγραφή (την 3ης της σεζόν) με την απόκτηση του Νίκολα Μίκιτς για έξι μήνες. Ο Σέρβος αμυντικός έρχεται να καλύψει το κενό τόσο στα αριστερά όσο και στο κέντρο της άμυνας. Το "τριφύλλι" ανακοίνωσε την απόκτηση δυο παικτών (Μέστο, Μπουμάλ) και έχει έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμα (Βλαχοδήμο).
Ο Καμερουνέζος άσος ήρθε με μεταγραφή που κόστισε στον Παναθηναϊκό περίπου 300.000€, ενώ ο ίδιος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Όσον αφορά τον Μέστο, ο έμπειρος Ιταλός ήρθε για ενάμιση χρόνο. Τέλος το καθεστώς με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά. Τέλος να τονίσουμε πως στην Ελλάδα έχει έρθει ήδη ο Μαμούτε και προχωρά η υπόθεση του Εβανγκελίστα.
Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά στο παζάρι. Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Μοχάμεντ Μπεν και Μεντί Τζάκσον γνωρίζουν καλά τα γήπεδα της Super League και αναμένεται να προσφέρουν πολλά. Ο Γεωργιανός άσος έμεινε ελεύθερος από την Βέροια, ο Μπεν ήρθε δανεικός από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Τζάκσον αποκτήθηκε ελεύθερος.

Πάμε και στην Καλλονή που συμφώνησε με δυο επιθετικούς! Ο λόγος για τον Σουηδό στράικερ Σόνι Κάρλσον και τον Ισπανό άσο Νομπρέγα Μπραούλιο. Τέλος από τις πρόσφατες μεταγραφές ο Παναιτωλικός συμφώνησε με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα Κριστιάνο Περέιρα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016


ΗΡΘΑΝ: --
ΕΦΥΓΑΝ: Ανδρεόπουλος (δαν. Κέρκυρα), Γροντής (Ατρόμητος), Πεταυράκης (Πανθρακικός)


ΗΡΘΑΝ: Αλεκσάνταρ Στανισάβλιεβιτς (Μ, 26 ετών).
ΕΦΥΓΑΝ: Βασίλ Σκουρτάι (ελεύθερος), Δημήτρης Παπαδόπουλος (ελεύθερος)


ΗΡΘΑΝ: Πολ Κεϊτά (Μ, 24 ετών), Δημήτρης Γροντής (Μ, 22 ετών), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ε, 34 ετών)
ΕΦΥΓΑΝ: Φερνάντο Γοδόι (Μ, 25 ετών, μετ. Ντεπορτίβο Γοδόι)


ΗΡΘΑΝ: --
ΕΦΥΓΑΝ: Γκιόργκι Μερεμπασβίλι (ελεύθερος), Αμπντισαλάμ Ιμπραχίμ (ελεύθερος).


ΗΡΘΑΝ: --
ΕΦΥΓΑΝ: Γιώργος Μακρής (ελεύθερος), Σοάρες Καρλίτος (ελεύθερος).


ΗΡΘΑΝ: Νομπρέγα Μπραούλιο (Ε, 31 ετών) Σόνι Κάρλσον (Ε, 27 ετών), Νίκολα Μίκιτς (Α, 30 ετών), Βασίλης Γκόλιας (Α, 30 ετών), Λούκας Φαβάλι (Μ, ελεύθερος)
ΕΦΥΓΑΝ: Βίκτορ Σάμπα, Τζίτζι Κλαντρούμπσκι, Ντάνιελ Αντέτζο, Πολ Κεϊτά


ΗΡΘΑΝ: Γκιόργκι Μερεμπασβίλι (Ε, 30 ετών), Μοχάμεντ Μπεν (Ε, 27 ετών, δαν. Ολυμπιακός), Αντρέι Τσουρίκοφ (Α, 23 ετών, δαν. Ντιναμό Κιέβου), Μεντί Τζάκσον (Α, 29 ετών), Αζαάκ Μαχαμάτ (Μ, ελεύθερος)
ΕΦΥΓΑΝ: Τσίμο Ναβάρο (ελεύθερος), Λούκας Φαβάλι (Μ, ελεύθερος)


ΗΡΘΑΝ: --
ΕΦΥΓΑΝ: Δημήτρης Γούτας (δαν. Ξάνθη), Γιάννης Γιαννιώτας (δαν. ΑΠΟΕΛ), Μοχάμεντ Μπεν (δαν. Λεβαδειακός), Φάνης Τζανδάρης (δαν. Πανιώνιος)


ΗΡΘΑΝ: Ολιβιέ Μπουμάλ (Ε, 26 ετών Πανιώνιος), Τζιανκομένικο Μέστο (Ελεύθερος Α, 34), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ε, 24, σε συμφωνία), Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα (Δανεικός Ε, 21), Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Τ, Ελεύθερος, 21 ετών)
ΕΦΥΓΑΝ: Αλέξανδρος Ταμπάκης (ελεύθερος), Σωτήρης Νίνης (Ελεύθερος Μ, 25), Νίκος Καρέλης (24, Επιθετικός, μεταγραφή), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Α, 23 ετών, ελεύθερος)


ΗΡΘΑΝ: Κριστιάνο Περέιρα (Τ, 25 ετών), Ιλιά Αλεξίεβιτς (Μ, 24 ετών).
ΕΦΥΓΑΝ: Ντιέγκο Μπεχαράνο (δαν. Δε Στρόνγκεστ), Ντάνι Μπεχαράνο (δαν. Μπολίβαρ), Εμιλιάνο Ρομέρο (ελεύθερος), Ανρί Καμαρά (ελεύθερος).


ΗΡΘΑΝ: Σταύρος Πεταυράκης (Α, 23 ετών, ελεύθερος), Αντώνης Τσιάρας (Μ, 22 ετών)
ΕΦΥΓΑΝ: Σοφιάν Σερφά (ελεύθερος), Σεμπαστιάν Σέτι (ελεύθερος)


ΗΡΘΑΝ: Φάνης Τζανδάρης (Μ, 22 ετών, δαν από Ολυμπιακό), Μπαργκάν (Μ, Ελεύθερος, 29 ετών)
ΕΦΥΓΑΝ: Ολιβιέ Μπουμάλ (Παναθηναϊκός).


ΗΡΘΑΝ: --Βελίδης-Πας Γιάννινα
ΕΦΥΓΑΝ: --


ΗΡΘΑΝ: Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (Α, 21 ετών), Αλέξανδρος Νικολιάς (Μ, 21 ετών).
ΕΦΥΓΑΝ: Σταμάτης Σαπαλίδης (Ε, 25 ετών)


ΗΡΘΑΝ: --
ΕΦΥΓΑΝ: --


ΗΡΘΑΝ: Δημήτρης Γούτας (Α, 21 ετών δαν. Ολυμπιακός), Βασίλ Σκουρτάι (Ε, 23 ετών, ελεύθερος), Κάσα Καμαρά (Μ, 23 ετών, ελεύθερος).
ΕΦΥΓΑΝ: Έλτον, Τόμιτς, Ράνος (Ε, 22 ετών δαν. Άρη Λεμεσού)

 logo ros

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)