"Διαλύουν τον Πανιώνιο"!

"Διαλύουν τον Πανιώνιο"!
Δημοσίευμα-σοκ για τους "κυανέρυθρους". Ποιος επιχειρεί να "καταστρέψει" την ομάδα- έκπληξη της φετινής χρονιάς και γιατί; Τι σχέση έχει ο ...Μπουμάλ με το σενάριο τρόμου;
Ο Πανιώνιος είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διαθέτει πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαίως βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Ωστόσο, ένα σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας έρχεται να ταράξει τα νερά στη Νέα Σμύρνη, ενώ θα προκαλέσει δεδομένα πολύ ντόρο.
Όπως αναφέρει η "Αθλητική Ημέρα", επιχειρείται σχέδιο "διάλυσης" του Πανιωνίου εξαιτίας της "πολιτικής" που ακολουθεί η ομάδα τον τελευταίο καιρό. Η εφημερίδα στέκεται κυρίως στην πρόθεση του συλλόγου να παραχωρήσει ένα από τα αστέρια της, τον Μπουμάλ, στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην εμπλοκή του Βασίλη Γκαγκάτση στα διοικητικά της ομάδας.
Το δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί ότι η ...αλλαγή πλεύσης των Κυανέρυθρων μπορεί να "στοιχίσει", ενώ εκτιμάται ότι το πρώτο "μήνυμα" στάλθηκε με τη χθεσινή "εχθρική" διαιτησία στο Περιστέρι.
www.sportdog.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)