Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης από betblog.gr

football-xray
Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για τα σημαντικότερα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης.
816.        ΑΥΣΤΡΙΑ U19 - ΑΛΒΑΝΙΑ U19
Πρεμιέρα στον 8ο όμιλο με τη δυνατή Αυστρία να παίζει με την αδύναμη και με κακό κλίμα Αλβανία. Οι τυπικά γηπεδούχοι Αυστριακοί έχουν σαφώς ανώτερη ομάδα και δεν πιστεύουμε ότι θα μείνουν πίσω από την αρχή απέναντι στην μέτρια Αλβανία. Η οποία έχει εσωτερικά προβλήματα, καθώς ο νέος τεχνικός Μπέλα δεν κάλεσε στην αποστολή τον καλό επιθετικό Μπακάλι. Ο άσος στο 1,40 δεν έχει αξία.
821.        ΓΕΩΡΓΙΑ U19 - ΟΥΑΛΙΑ U19
Στην έδρα της αγωνίζεται η Γεωργία και αυτό είναι που κάνει δίκαιες τις τιμές φαβορί στην έδρα, πάντως δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες και δεν βρίσκουμε κανένα λόγο να μπλέξουμε στην πρεμιέρα τους.
856.        ΜΑΛΒΙΔΕΣ - ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Προκριματική φάση για το Μουντιάλ του 2018 στη ζώνη της Ασίας. Χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες πρόκρισης από τον όμιλο οι Μαλβίδες, το Χονγκ Κονγκ ψάχνει για βαθμούς για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση του γκρουπ, που υπό προϋποθέσεις θα δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση (οι 4 καλύτερες δεύτερες από τους οχτώ ομίλους παίρνουν το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο). Ποιοτικότερο σύνολο διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη.
825.        ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ
Ισόβαθμες οι δυο ομάδες (υπερτερεί η Ιαπωνία λόγω διαφοράς τερμάτων), η Σιγκαπούρη έχει να παίξει στην έδρα της και με τη Συρία, που οδηγεί για την ώρα την κούρσα στον πέμπτο όμιλο, η Ιαπωνία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και σε περίπτωση νίκης ουσιαστικά θα έχει σφραγίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Παρά το γεγονός ότι οι δυο ομάδες βαδίζουν πλάι-πλάι στη βαθμολογία, η Ιάπωνες έχουν, κατά πολύ, ποιοτικότερη ομάδα (12-0 ως τώρα τα τέρματα τους στον όμιλο) και αναμένεται να φτάσουν στο τρίποντο, σε τοκογλυφικές αποδόσεις πάντως κινείται το διπλό.
826.        ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΚΑΜΠΟΤΖΗ
Χωρίς ελπίδες πρόκρισης οι δυο ομάδες, δεν θα μας απασχολήσει το παιχνίδι, απλώς να σημειωθεί ότι θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Αφγανιστάν.
828.        ΒΟΣΝΙΑ-ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ U21 - ΑΓΓΛΙΑ U21
Απογοητεύει η Βοσνία με τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο τουρνουά και παρουσιάζεται αδύναμη. Η Αγγλία στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έχει κερδίσει εύκολα Νορβηγία και Καζακστάν και πιστεύουμε ότι δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα για την τρίτη της νίκη. Στο 1,60 το διπλό.
829.        ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ – ΜΠΑΝΓΚΑΛΑΝΤΕΣ
Στον πάτο του δεύτερου ομίλου οι δυο ομάδες, διαδικαστικού χαρακτήρα τα παιχνίδια τους ως την ολοκλήρωση της διαδικασίας, προχωράμε στο επόμενο.
831.        ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ – ΥΕΜΕΝΗ
Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του όγδοου ομίλου βρίσκονται οι Φιλιππίνες, έχουν χάσει έδαφος μετρώντας 0-1-2 στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, η Υεμένη είναι ουραγός του ομίλου με απολογισμό 0-0-5 και τέρματα 0-11. Λίγο κάτω από 1,60 ο άσος, θεωρούμε ότι θα επαληθευτεί.
832.        ΚΥΠΡΟΣ U21 - ΤΟΥΡΚΙΑ U21
Τρεις σερί ήττες η Κύπρος και φιλοξενεί την Τουρκία για να αποσπάσει τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς της. Οι Τούρκοι έχουν καλύτερη ομάδα, αλλά το 1,45-1,50 του διπλού δεν αντικατοπτρίζει την δυσκολία και την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα.
837.        ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ - B. ΚΟΡΕΑ
Ντέρμπι κορυφής για τον όγδοο όμιλο, στη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς και απολογισμό 3-0-1 βρίσκεται το Ουζμπεκιστάν, έχει απώλειες μόνο από την ήττα του στη Βόρεια Κορέα, η οποία με απολογισμό 4-1-0 έχει ήδη πάρει σημαντικό προβάδισμα για να τερματίσει στην πρώτη θέση του γκρουπ. Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι, η κρισιμότητα του αλλά και το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με σκοπό να πάρουν τουλάχιστον το Χ, μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα κριθεί στα λίγα τέρματα.
841.        ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ – ΚΟΝΓΚΟ
Δεύτερος προκριματικός γύρος για το Μουντιάλ του 2018 στη ζώνη της Αφρικής, διπλές αναμετρήσεις, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ Σε καλή κατάσταση δείχνει η ομάδα του Μπουρουντί, 6-0-2 ο απολογισμό της στα επίσημα παιχνίδια της μέσα στο 2015, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να υπερτερούν ποιοτικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δίνονται φαβορί του 1,65, ειδικά από τη στιγμή που θα ακολουθήσει επαναληπτικός στο γήπεδό τους. Υπάρχει χώρος για κόντρα εδώ.  
839.        ΙΝΔΙΑ – ΓΟΥΑΜ
Χωρίς βαθμό ακόμα στον τέταρτο όμιλο η Ινδία (0-0-5, 3-12 τα τέρματα), το Γκουάμ έχει μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης και για να τις εξαντλήσει θα πρέπει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση αυτή. Σε αποδόσεις φαβορί προσφέρονται οι γηπεδούχοι, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μας έχουν πείσει με τις ως τώρα εκτός έδρας επιδόσεις τους (0-0-2, 0-7 τέρματα) ώστε να σκεφτούμε την κόντρα.
845.        ΝΑΜΙΜΠΙΑ – ΓΟΥΪΝΕΑ
No Bet.
846.        ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ – ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Τρεις ισοπαλίες σημείωσε η Παλαιστίνη στο διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου και με συνολικό απολογισμό 1-3-1 απέχει ένα βαθμό από τη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου. Η Μαλαισία μπορεί να διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για να προλάβει τη δεύτερη θέση, αλλά η ως τώρα παρουσία της στα προκριματικά είναι απογοητευτική, καθώς έχει απολογισμό 1-1-3 και τέρματα 2-20. Γύρω από 1,60 ο άσος, δείχνει δίκαιος αν αναλογιστεί κανείς ότι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 6-0 υπέρ των Παλαιστίνιων., ενώ τέλος να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδό (συγκεκριμένα στην Ιορδανία).  
852.        ΜΠΕΝΙΝ - ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ
Έξι ματς (επίσημα και φιλικά) χωρίς νίκη έχει συμπληρώσει το Μπενίν, πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη έχει και η Μπουρκίνα Φάσο, αμφίρροπη αναμέτρηση, σωστά δείχνουν τα σετ που κυκλοφορούν.
853.        ΤΟΓΚΟ – ΟΥΓΚΑΝΤΑ
Πιο έμπειρη η ομάδα του Τόγκο, καθώς διαθέτει περισσότερες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις, σε αντίθεση με την Ουγκάντα που δεν έχει κατορθώσει ακόμα να συμμετάσχει σε τελική φάση κάποιας μεγάλης διοργάνωσης. Σωστός ο άσος λίγο πάνω από το 1,80.
855.        ΤΣΕΧΙΑ U21 - ΒΕΛΓΙΟ U21
Ενθαρρυντικά και αήττητες έχουν ξεκινήσει αμφότερες τη διοργάνωση, με τους Βέλγους ως καλύτερη ομάδα να έχουν πετύχει εύκολα το απόλυτο (3/3). Με 1-2-0 κινούνται οι Τσέχοι, που θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις. Δίνουμε ένα ελαφρύ προβάδισμα στο Βέλγιο, όπως κάνουν και οι μπουκ άλλωστε.
854.        ΡΩΣΙΑ U21 - ΝΗΣΟΙ ΦΕΡΟΕΣ U21
Οι Ρώσοι έχουν ξεκινήσει με το αριστερό τις υποχρεώσεις τους και τώρα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο θεσμό, προσφέρονται για να την πετύχουν οι παίκτες των Νήσων Φερόε.
860.        ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ U21 - ΑΛΒΑΝΙΑ U21
Με σπασμένα τα φρένα τρέχει τις τρεις συνεχόμενες νίκες η Πορτογαλία (12-1 τα γκολ) και αναμένουμε το ίδιο να κάνει και κόντρα στους μέτριους Αλβανούς. Φυσικά πολύ χαμηλά και ο άσος και το over.
861.        ΟΛΛΑΝΔΙΑ U21 - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ U21
Στη Σλοβακία σταμάτησε το καλό σερί των Ολλανδών που έχασαν με 1-3 και πλέον θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στους Λευκορώσους που έχουν ξεκινήσει ενθαρρυντικά στον θεσμό. Στο 1,35 ο άσος δεν έχει καμία αξία.
864.        ΓΑΛΛΙΑ U21 - Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ U21
Πολύ δύσκολα να μην κερδίσουν οι Γάλλοι τους Βόρειους Ιρλανδούς, αφού υπάρχει εμφανής διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων.
866.        ΙΣΡΑΗΛ U21 - ΟΥΓΓΑΡΙΑ U21
No bet.
868.        ΜΑΡΟΚΟ - ΙΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΟΥΪΝΕΑ
Φαβορί το Μαρόκο, χαμηλός όμως για να ασχοληθεί κανείς ο άσος.
870.        ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Πρώτο ματς για τα μπαράζ των προκριματικών του Euro 2016, την Κυριακή η ρεβάνς, μετράει το εκτός έδρας γκολ. Πρωταρχικός στόχος της Νορβηγίας θα είναι το μηδέν παθητικό και από εκεί και πέρα μια νίκη έστω και με μισό μηδέν ενόψει της ρεβάνς της Κυριακής. Στο «Ούλεβαλ» έχασε μόνο από την Ιταλία στον όμιλο ενώ στα τρία τελευταία, όπου κέρδισε μεταξύ άλλων και την Κροατία, κράτησε σε όλα ανέπαφη την εστία της. Η Ουγγαρία θα παίξει συντηρητικά, το έκανε άλλωστε σε όλα τα παιχνίδια της στον όμιλο (7/10 under) με εξαίρεση το τελευταίο με την Ελλάδα που ουσιαστικά ήταν αδιάφορο. Χαμηλό τέμπο περιμένουμε με ελαφρύ προβάδισμα νίκης για τους Νορβηγούς, τα σκορ 1-0/2-0/2-1 με κάλυψη στο 1-1 βγάζουν απόδοση 2,00 συνδυαστικά στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
871.        ΒΟΛΙΒΙΑ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
Παιχνίδι για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Με δυο ήττες έχουν ξεκινήσει αμφότερες τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση, η Βολιβία έχασε με 0-2 από την Ουρουγουάη (εντός) και με το ίδιο σκορ στην έδρα του Εκουαδόρ, η Βενεζουέλα με 0-1 από την Παραγουάη (εντός) και με 1-3 από τη Βραζιλία (εκτός). Δεν φαίνεται να είναι πολλά αυτά που χωρίζουν αγωνιστικά τις δυο ομάδες, η Βολιβία παραδοσιακά παίρνει δύναμη από την έδρα της, αφού εκμεταλλεύεται και τον παράγοντα του υψόμετρου, δίκαιος ο άσο στο 2,05 της Bet365.
872.        ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ
Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ισημερινού δεν θα περίμενε τέτοιο ξεκίνημα από την Εθνική της χώρας του (2-0-0, 4-0 τέρματα). Στο Κίτο είναι παραδοσιακά δυνατός, αήττητος στα εννέα τελευταία (8-1-0), αφού ευνοείται και από τον παράγοντα υψόμετρο. Η Ουρουγουάη δεν μασάει όμως από τέτοιες καταστάσεις, στην πρεμιέρα άλλωστε κέρδισε σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες τη Βολιβία (στα 3,640 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας το γήπεδο στη Λα Παζ, στα 2,850 το γήπεδο στο Κίτο). Εκτίμηση μας πως η «σελέστε» μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, στο 1,95 προσφέρει το Χ2 η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
874.        ΧΙΛΗ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Με κεκτημένη ταχύτητα από την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Χιλή, μετράει 2/2 νίκες απέναντι σε Βραζιλία (2-0 εντός) και Περού (4-3 εκτός) και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η Κολομβία έχει απολογισμό 1-0-1 ως τώρα, με νίκη επί του Περού στο γήπεδό της και ήττα με κάτω τα χέρια στην Ουρουγουάη, με αμφότερες τις εμφανίσεις της να είναι κάτω του μετρίου. Με τη φόρμα και τη ψυχολογία που έχει η Χιλή φαίνεται δύσκολο να στραβοπατήσει απέναντι στην Κολομβία, ο ασιατικός άσος -0,75 στο 1,95 που επέλεξε ο Maudit μοιάζει εξαιρετική επιλογή.
875.        ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Χωρίς νίκη και χωρίς να έχει βρει δίχτυα ακόμα στα προκριματικά η Αργεντινή, έχασε στην πρεμιέρα στο γήπεδό της από τον Ισημερινό με 0-2 και έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Παραγουάης, με τις απουσίες των Μέσι και Αγουέρο να παίζουν σαφώς το ρόλο τους (θα λείψουν και από την αναμέτρηση αυτή). Η Βραζιλία έχει μια ήττα (0-2 στη Χιλή) και μια νίκη (3-1 τη Βενεζουέλα) μέχρι στιγμής, αλλά η επιστροφή του Νεϊμάρ από την τιμωρία του αναμένεται να την ανεβάσει επίπεδο. Μεγάλο ντέρμπι που παραδοσιακά έχει μεγάλη ένταση και χαρακτηρίζεται από τις σκληρές μονομαχίες, θεωρούμε ότι θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μοιρασμένο από τη στιγμή που η Αργεντινή δεν έχει δείξει να μπορεί να αναπληρώσει με ευκολία τις απουσίες του Μέσι, κατά κύριο λόγο, αλλά και του Αγουέρο.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: www.betblog.gr
http://www.betblog.gr/articles.aspx?aid=41064

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)