Κουπόνι Δευτέρας (09/11) - Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν Στοιχηματίσετε



Με χαμηλούς ρυθμούς ολοκληρώνεται σήμερα η δράση στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Στο Αγρίνιο πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ, με τον Παναιτωλικό να «καίγεται» για επιστροφή στις νίκες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Δράση υπάρχει επίσης σε Πορτογαλία, Κύπρο, Γερμανία, Ισπανία και Γαλλία. Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα σημερινά ματς μέσα από το Betarades.gr.

Άμυνες «σουρωτήρια» στο Αγρίνιο
Με την αναμέτρηση Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Σούπερλιγκ. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (20 γκολ), ενώ οι Ηπειρώτες την τρίτη χειρότερη άμυνα (17 γκολ), τη στιγμή μάλιστα που αμφότερες οι ομάδες θα έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Οι Αγρινιώτες αναζητούν την πρώτη νίκη τους έπειτα από περίπου δύο μήνες, πιο ήρεμοι οι άνθρωποι του «Άγιαξ» έπειτα απ’ το «τρίποντο» της περασμένης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό.


Κύπρος - Αναλύσεις ΑγώνωνΤο ψυχολογικό πλεονέκτημα ο ΑΠΟΕΛ
Η 10η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με το σούπερ ντέρμπι της Λευκωσίας ανάμεσα στην Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ. Δύο διαφορετικοί κόσμοι... κοντράρονται μεταξύ τους, με το ψυχολογικό και αγωνιστικό πλεονέκτημα να ανήκει ξεκάθαρα στον ΑΠΟΕΛ. Οι νταμπλούχοι Κύπρου τρέχουν σερί 8-1-0 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μετρούν απολογισμό γκολ 28-0 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Η Ομόνοια, από την πλευρά της, θα παραταχθεί με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο, όντας στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κώστα Καϊάφα. Στην 6η θέση του πίνακα βρίσκεται το "τριφύλλι".

Επιστρέφει στις νίκες η Μπελενένσες
Την Τοντέλα υποδέχεται στην έδρα της η Μπελενένσες, η οποία στοχεύει στην τρίτη συνολικά νίκη της στο πρωτάθλημα. Η Μπελενένσες παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα. Τον πρώτο λόγο για τους τρεις βαθμούς έχει απόψε η Μπράγκα στην έδρα της νεοφώτιστης Ουνιάο Μαδέιρα. Η Μπράγκα διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Β' Ιταλίας - Αναλύσεις ΑγώνωνΔυνατοί στην έδρα τους οι «καρχαρίες»
Στην άμεση επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα στοχεύει η Κροτόνε, η οποία απόψε φιλοξενεί στην έδρα της την Αβελίνο. Η Κροτόνε παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Τον πρώτο λόγο η Σαν Πάουλι
Τη Φορτούνα Ντίσελντορφ φιλοξενεί στο «Millerntor» η Σαν Πάουλι, στην αναμέτρηση που κλείνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Σημειώθηκε over 2,5 στα δύο από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της Σαν Πάουλι για το πρωτάθλημα.

Αργεντινή - Αναλύσεις ΑγώνωνΤα τελευταία... ξεκαθαρίσματα
Τέσσερις συναντήσεις ρίχνουν την αυλαία της κανονικής διάρκειας στην Α' Αργεντινής, με ορισμένες... εκκρεμότητες να παραμένουν. Η Ουρακάν ζητά ισοπαλία απέναντι στην Μπελγράνο για να κλειδώσει την παραμονή, ενώ η Μπελράνο μπαίνει σίγουρα στα πλέι οφ για το Λιμπερταδόρες, αρκεί... να μη χάσει με διαφορά τεσσάρων γκολ. Η ισοπαλία αρκεί στην Αρχεντίνος Τζούνιορς για να μπει στα πλέι οφ για το Σουνταμερικάνα, ενώ η Ατλέτικο Τεμπερλέι ζητά επίσης το βαθμό της ισοπαλίας για να σφραγίσει την παραμονή. Αντίθετα, η Νουέβα Σικάγο χρειάζεται δική της νίκη και ταυτόχρονη ήττα μίας εκ των Ουρακάν ή Ατλέτικο Τεμπερλέι, για να κερδίσει στο... νήμα τη σωτηρία.
ΠΗΓΗ

 http://www.betarades.gr/kouponi-deuteras-09/11---ti-prepei-na-gnorizete-prin-stoiximatisete_p_36089.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)