OLYMPIAKOS Youth League: Έδειξαν τον δρόμο οι Νέοι!

Έδειξαν τον δρόμο οι Νέοι!
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στο Youth League!
Oι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 1-0 της πανίσχυρης Μπάγερν Μονάχου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και έδειξαν τον ...δρόμο στην επαγγελματική ομάδα, η οποία φιλοξενεί σε λίγες ώρες τους Βαυαρούς στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League!
Οι πιτσιρικάδες του Βασίλη Βούζα έφτασαν στη σπουδαία νίκη, που τους θέτει επικεφαλής από το ξεκίνημα του ομίλου χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλιακα στο 81ο λεπτό.
Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, αφού από τα πρώτα λεπτά ανέλαβε την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων.
Μάλιστα, στο 45’ είχε δοκάρι, όταν ύστερα από σέντρα από δεξιά του Σάλιακα ο Λάτσι έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Η υπεροχή των «ερυθρόλευκων» απέφερε καρπούς στο 81’ Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο  Ανδρούτσος έκλεψε την μπάλα και ανατράπηκε μέσα στην περιοχή των Γερμανών από τον Ίσεργουντ και πήρε κάρτα.
Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Σάλιακας χαρίζοντας στον Θρύλο τη σπουδαία νίκη!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου,Ρέτσος, Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (76’ λ.τρ. Λάμπρου),  Ανδρούτσος (86’ Μακροστέργιος),  Λάτσι, Κουγιός (56’ Κιρτζιαλίδης)..

ΜΠΑΓΕΡΝ: Χάντερτμαρκ, Ίσεγουντ, Μαρτίνοβιτς (46’Στράιν) , Πφαμπ, Λαιμπ (46’ Στινγκλ), Ντικ, Ντέλα Σιαβά, Γκιουνζέλ, Πάντοβιτς, Γκαουτίνιο, Μπενκο (65’ Μίχελι).
 gavros.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)