Champions League: «Βουνό» η κλήρωση για τον Ολυμπιακό


ολυμπιακος champions league
Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάαγκρεμπ στο δρόμο των «ερυθρόλευκων»

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει ο Ολυμπιακός στο Champions League, καθώς κληρώθηκε στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Το έργο των «ερυθρόλευκων» στην φάση των ομίλων είναι πάρα πολύ δύσκολο, καθώς για να περάσουν στους «16» θα πρέπει να αφήσουν εκτός ένα από τα δύο «μεγαθήρια» του γκρουπ, τη Μπάγερν ή, την Άρσεναλ. Ρεαλιστικός στόχος της ελληνικής ομάδας θα είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης και η συνέχεια στην Ευρώπη μέσω του Europa League, αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ότι στην έδρα του μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ και εκτός έδρας έχει σταθεί πάρα πολύ καλά σε δύσκολες έδρες.
Οι «ερυθρόλευκοι» συναντούν για πρώτη φορά στους ομίλους τους Βαυαρούς που είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει με την Άρσεναλ, την οποία θα συναντήσουν για 4η φορά την τελευταία 7ετία στο Champions League. Απέναντι στους «κανονιέρηδες» ο Ολυμπιακός έχει πετύχει το 3/3 στο Καραϊσκάκη, με τους Λονδρέζους  να υπερισχύουν στις προκρίσεις.

Μετά από καιρό οι Πειραιώτες βρίσκουν τους Κροάτες στο δρόμο τους. Συγκεκριμένα από την περίοδο 1998-99 (τότε ως Κροάσια Ζάγκρεμπ) όταν έφτασαν στα προημιτελικά και έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στους τέσσερις.
Η 1η αγωνιστική των ομίλων θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

www.naftemporiki.gr 

 Champions-League-Ολυμπιακός

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)