Κίνδυνος αποκλεισμού της ΑΕΚ από κουπόνια του ΟΠΑΠ - «πέρασε» η καταγγελία του ΟΣΦΠ

 ΣΤΗΝ ΕΕΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ Πήγε, κατέθεσε και... απορρίφθηκε!

Για περίπου μία ώρα βρέθηκε στα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος παρέσχε τις διευκρινίσεις που του έχουν ζητηθεί και αποχώρησε.
Ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Ο Μελισσανίδης συνοδευόταν από τον δικηγόρο Χάρη Γρηγορίου, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα εάν κατέθεσε κάποια στοιχεία που να έχουν να κάνουν με τα μετοχικά του Ολυμπιακού.
Πάντως η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη συνεδρίαση δεν φάνηκε να.. βοηθά την ΑΕΚ, καθώς η ΕΕΑ με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά έκανε δεκτή την καταγγελία του Ολυμπιακού περί αμσυμβίβαστου της «Ένωσης» με τον ΟΠΑΠ.
Όπερ σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται να απαγορευτεί η συμμετοχή της στα κουπόνια του ΟΠΑΠ.
Κόντρα Μελισσανίδη, με μέλη της ΕΑΑ

Οι τόνοι ανέβηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατηγόρησε τον Γεώργιο Βάμβουκα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, λέγοντάς του πως «μιλάει απευθείας με τον Πειραιά», σε άλλον είπε ότι: «Εσύ σκρινάρεις τον Ολυμπιακό», ενώ σε άλλον είπε: «Ξέρω ότι μιλάς κατευθείαν με Πειραιά» και τέλος προειδοποίησε όλα τα μέλη για πιθανές αγωγές που θα τους κάνει, με τον Βάμβουκα να απαντά για προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Όσον αφορά στην... βόμβα που φέρεται να κατέθετε ο Μελισσανίδης, αυτό ήταν ένα δημοσίευμα του Reuters που γράφει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης καταζητείται από την Interpol, ενώ ρώτησε την Επιτροπή αν γνωρίζει ότι του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι κι αν ξέρουν τα μέλη της ότι εξακολουθεί να ασκεί διοίκηση. Η απάντηση της ΕΕΑ ήταν ότι ήδη ασχολούνται με την περίπτωση του Μαρινάκη.
Επίσης ο Μελισσανίδης κατηγόρησε τον Πανόπουλο ότι έβγαλε τη χθεσινή ανακοίνωση για να τον στοχοποιήσει, ενώ ρώτησε τα μέλη της ΕΕΑ «γιατί ευαισθητοποίηθηκαν τώρα και όχι παλιότερα με τον Ολυμπιακό, που μέσω του Σωκράτη Κόκκαλη έλεγχε το στοίχημα» για να του πουν ότι δεν ήταν από την αρχή ο Ολυμπιακός, αφού μπήκε αργότερα στο κουπόνι. Ωστόσο ο Μελισσανίδης ανταπάντησε ότι «τότε ο Ολυμπιακός ήταν κανονικά μέσα στα κουπόνια».

SentraGoal

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)