«Γλυκιά ήττα» για τη Μπαρτσελόνα από τη Μπάγερν

Μπορεί να έχασε με 3-2 από τη Μπάγερν στο Μόναχο, η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που πήρε την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Καταλανοί έφτασαν σε σημείο και να προηγηθούν με 2-1 ενώ δεν άφησαν σε καμία στιγμή τη Μπάγερν Μονάχου να ελπίσει σε πρόκριση με το παιχνίδι να λήγει 3-2 υπέρ των Βαυαρών αλλά τους Ισπανούς να περνούν στον τελικό. Το 3-0 της νίκης της Μπαρτσελόνα από τον πρώτο αγώνα ήταν υπέρ – αρκετό για να περάσει στον τελικό, όπου περιμένει το νικητή του ζευγαριού της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους – 2-1 υπέρ των Ιταλών το πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο.
Μόλις στο 7ο λεπτό η Μπάγερν προηγήθηκε με τον Μπενατιά, με την επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα να παίρνει το λόγο στη συνέχεια. Μέσι και Σουάρεζ συνεργάστηκαν άψογα για να καταλήξει η μπάλα στον Νεϊμάρ, ο οποίος ισοφάρισε στο 15’. Και το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Νεϊμάρ στο 29’ λεπτό. Το 2-1 ήταν το σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν σημείωσε δύο γκολ με τον Λεβαντόφσκι στο 59 και τον Μίλερ στο 74’ κάνοντας το τελικό 3-2.
Διαιτητής: Μάρκ Κλάτενμπουργκ (Αγγλία)
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπενάτια, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ (68΄ Ρόντε), Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σβαϊνστάιγκερ (87΄ Χάβι Μαρτίνεθ), Λεβαντόφσκι, Μίλερ (87΄ Γκέτσε)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο, Άλμπα, Ντάνι Άλβες, Ράκιτιτς (72΄ Ματιέ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (74΄ Τσάβι), Σουάρες (46΄ Πέδρο), Μέσι, Νεϊμάρ
www.thetoc.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)