Είναι οριστικό: Η Ευρωλίγκα πάει στα δικαστήρια τον Γιαννακόπουλο

dimitris-giannakopoulos-pao
Την πρόθεση της Ευρωλίγκα να πάει στα δικαστήρια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αποκάλυψε ο Τζόρντι Μπερτομέου μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope».
Αφορμή είναι η φραστική επίθεση του κ. Γιαννακόπουλου στους διαιτητές στο περιθώριο του 3ου αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΤΣΣΚΑ που έγινε στο ΟΑΚΑ.
Για αυτή του την ενέργεια ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 150 χιλιάδων ευρώ αλλά όπως φαίνεται η υπόθεση δεν θα λήξει εκεί.
Ο κ. Μπερτομέου μετέφερε την πρόθεση της διοργανώτριας αρχής να «προστατέψει τους διαιτητές της» και πρόσθεσε: «Αρχίζω να πιστεύω ότι οι κανονισμοί δεν είναι ο δρόμος για να επιλύονται τέτοιου τύπου καταστάσεις και πως θα πρέπει να πάμε όχι πειθαρχικά, αλλά με άλλες αποφάσεις. Στο περιβάλλον της οικογένειας του μπάσκετ αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Η κίνηση που έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάει πολύ παρακάτω. Εμείς θα μελετήσουμε τις κινήσεις μας και προαναγγέλλω πως θα κάνουμε νομικές ενέργειες κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού για να προστατεύσουμε τους διαιτητές μας»
www.spirospero.gr 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Top 10 ...Kαυτές γυναίκες του ποδοσφαίρου!!!