Back to back η Σεβίλλη κατέκτησε ξανά το Europa (Vid)

Sevilla-vs-Dnipro-3-2
Η Σεβίλλη αναδείχτηκε νικήτρια στον τελικό του Europa League επικρατώντας της Ντνιεπρ με 3-2 και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στη διοργάνωση, καταφέρνοντας πλέον να αποτελεί την πολυνίκη με τέσσερις κατακτήσεις.

Οι Ουκρανοί ευτύχισαν να προηγηθούν στο ματς με κεφαλιά του Κάλινιτς στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, στην πρώτη φάση ουσιαστικά που δημιουργήθηκε στο ματς. Οι Ισπανοί όμως πείσμωσαν και πίεσαν από το αμέσως επόμενο λεπτό για την ισοφάριση.

Τελικά χρειάστηκε να φτάσουμε στο 28' για να καταφέρει ο Κρικόβιακ με ένα σουτ εκτός ισορροπίας μέσα από την περιοχή να ισοφαρίσει για τη Σεβίλλη. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Μπάκα βρέθηκε σε θέση βολής μετά από όμορφη κάθετη μπαλιά του Ρέγες, νίκησε για δεύτερη φορά τον Μπόικο κι έκανε την πλήρη ανατροπή για τους Ανδαλουσιανούς.


Η Ντνιεπρ δεν είχε πει ωστόσο την τελευταία της λέξη στο πρώτο ημίχρονο και με εκτέλεση φάουλ του Ροτάν στο 44', ισοφάρισε σε 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι άμυνες "έσφιξαν" και οι ευκαιρίες περιορίστηκαν. Η Σεβίλλη όμως κατάφερε να βρει ένα ακόμη γκολ και πάλι με τον Μπάκα στο 73', διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο τους και δεύτερο συνεχόμενο.

Οι συνθέσεις:

Ντνίπρο: Μπόικο, Φεντέτσκι, Ντούγκλας, Τσεμπεριάτσκο, Λέο Μάτος, Κανκάβα (85' Σακόφ), Φέντορτσουκ (68' Μπέζους), Ροτάν, Ματέους, Κονοπλιάνκα, Κάλινιτς (78' Σελεζνιόφ).

Σεβίλλη: Ρίκο, Βιδάλ, Καρίσο, Κολοντζιετζάκ, Τρεμουλινάς, Κριχόβιακ, Εμπιά, Μπανέγα (87' Ιμπόρα), Βιτόλο, Ρέγες (58' Κόκε), Μπάκα (82' Γκαμερό).
www.nooz.gr 
 
video:Love Football
 
dnipro-sevilla-uefa

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)