Αντεπίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ..

  marinakis-olympiakos
Μπορεί να πέρασε στα ψιλά, αλλά η προσέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτοβούλως, στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη μόνο τυχαία δεν πρέπει να θεωρηθεί.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόσο καιρό και όσο εκκρεμούσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του δεν «ενεργοποιούνταν» επί της ουσίας γύρω από την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης». Τουλάχιστον προσωπικά δεν εκδηλώθηκε ακόμη κι όταν το σύνολο του Τύπου κατέγραφε τις εξελίξεις, ούτε καν όταν από μερίδα του Τύπου η καταγραφή άγγιζε τα όρια του προσβλητικού για τον «ερυθρόλευκο» ηγέτη...
Η χθεσινή παρουσία του, λοιπόν, χωρίς τυμπανοκρουσίες, στα ανακριτικά γραφεία σήμανε την αλλαγή ρότας ως προς τη διαχείριση της συγκεκριμένης υπόθεσης από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης, με δεδομένη πλέον την αγωνιστική κυριαρχία των νταμπλούχων, φαίνεται ότι όχι μόνο έχει σκοπό να ασχοληθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα με την πολύκροτη υπόθεση, αλλά και ότι σκοπεύει να την «καθαρίσει» το συντομότερο δυνατόν, σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό αλλά και το όνομά του.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ακράδαντα ότι το «κατηγορητήριο», όπως παρουσιάζεται από τα μέσα, «καταρρέει» εύκολα, τόσο με νομικά κριτήρια όσο και επί της ουσίας. Και εδώ έρχεται και κουμπώνει η αποκαλυπτική παρέμβαση-συνέντευξη της μάρτυρος Α.Τ. που ουσιαστικά ανατρέπει βασικά δεδομένα και ξεκαθαρίζει ειδικότερα ότι δεν υπήρξαν ποτέ σχέσεις Μαρινάκη - Αρβανιτίδη (στοιχείο στο οποίο είχε βασιστεί ο Κορέας προκειμένου να «δέσει» την υπόθεση «εγκληματική οργάνωση»).
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θεωρεί ότι το «οπλοστάσιο» για να αντιμετωπίσει τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι γεμάτο, γι' αυτό και ξεκίνησε την «αντεπίθεσή» του. Θεωρεί ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, με δεδομένο ότι πρέπει να βάλει σε εφαρμογή το πλάνο του για τη νέα σεζόν. Και ποιο είναι αυτό;
ΚΟΡΥΦΑΙΑ... ΠΡΟΚΛΗΣΗ
Πηγές από το λιμάνι φέρουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποφασισμένο να «ρίξει» πολλά χρήματα προκειμένου να ισχυροποιήσει τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν περισσότερο. Σκοπός του είναι να επιβεβαιώσει χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση την ανωτερότητα του Ολυμπιακού ΚΑΙ τη νέα χρονιά στον ελλαδικό χώρο.
Ουσιαστικά ο Μαρινάκης θέλει εντός αγωνιστικού χώρου να μην υπάρξει κανείς που να κοντράρει τον Ολυμπιακό, δεδομένης μάλιστα της παρουσίας του βασικού ανταγωνιστή που λέγεται ΑΕΚ και ειδικότερα Μελισσανίδης. Ξέρει ότι η σεζόν θα είναι η δυσκολότερη από τις τελευταίες και αυτό το θεωρεί κορυφαία πρόκληση. Η εικόνα του Ολυμπιακού φέτος δεν ήταν η ιδανική και ο ηγέτης του δεν θέλει σε καμιά περίπτωση αυτό να ξανασυμβεί.
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ 5ΕΤΙΑΣ
Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη στο πίσω μέρος του μυαλού του. Θεωρεί ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να γίνει η ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Μάλιστα δεν δίστασε να το πει στους παίκτες της ομάδας μαζί με τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Και φυσικά η λογική λέει ότι ο πιο προσεγγίσιμος τίτλος είναι αυτός του Europa League. Η παρουσία στον τελικό της Ντνίπρο (που την αντιμετώπισε κι αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός) καταδεικνύει ότι το «όνειρο» είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί. Κι αν όχι από την επόμενη σεζόν, σε ορίζοντα πενταετίας μπορεί να συμβεί. Αλλά τις βάσεις θέλει να τις βάλει από φέτος.
Για να γίνουν τα παραπάνω βέβαια πρέπει πρώτα να τελειώνει με την αμφισβήτηση και τα σύννεφα που έχουν δημιουργηθεί από τις εξωαγωνιστικές εξελίξεις. Γι' αυτό και έσπευσε πρωί πρωί χθες να πάει στα ανακριτικά γραφεία. Για να μπει το νερό στο αυλάκι και να πάψει η εκμετάλλευση της υπόθεσης προς όφελος των ανταγωνιστών του...
Πηγή: Goal   Αναδημοσίευση: sportdog.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)