ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 ...Το πήρε και αυτό ο Ολυμπιακός!

Το πήρε και αυτό ο Ολυμπιακός!
Με ένα γκολ για χάιλαϊτ του Χρήστου στο 82ο λεπτό, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με 1-0 στον μεγάλο τελικό του Final-4 του πρωταθλήματος Super League Κ-17 που φιλοξενήθηκε στο Αγρίνιο και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για το 2015!
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι τους έλειπε η αποτελεσματική τελική προσπάθεια στις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν (13 έναντι μόλις 2 του ΠΑΟΚ), τελικά πανηγύρισαν το τρόπαιο χάρη σε ένα τρομερό γκολ λίγο πριν το φινάλε.
Ο Κώστας Χρήστου έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Σιαμπάνη που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, πέρα από το να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, είχε κατέβει στον αγωνιστικό χώρο με πιο αμυντικό προσανατολισμό και άντεξε μέχρι την... γκολάρα του Χρήστου. Ο «δικέφαλος», που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πασπαλά στις καθυστερήσεις, είχε την ατυχία να χάσει τον Χατζηδίμπα νωρίς στην αναμέτρηση, απώλεια που φάνηκε να του στοιχίζει.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Γαβαλάς, Μπέτσας, Φουάσης, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου, Τζουμάκης (Τσιλίκης 55΄), Λάμπρου (Θυμιανός 90+4΄), Βάρκας (Κολτσίδας 90΄), Κηπουρός (Ξενιτίδης 80΄), Κιρτζιαλίδης (Κούγιος 58΄)
ΠΑΟΚ (Τασούλης): Σιαμπάνης, Χαραλαμπίδης (Παπαθανασίου 65΄), Αηδονίδης, Λιάπτσης, Δημητρίου, Κυριλλίδης, Αργυρίου (Καπρέτσος 59΄), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου, Χατζηδίμπας (Ευθυμίου 16΄- Κουτούσης 85΄), Ματθαίου
Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα Κ17 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! Οι Έφηβοι του Θρύλου πρόσθεσαν ακόμη έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας και απέδειξαν εκ νέου γιατί οι Ακαδημίες του Ολυμπιακού είναι στην ελίτ της Ευρώπης και οι κορυφαίες στη χώρα.

Ημερησία

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)