Βίντεο: Γλίστρησε στα πέναλτι η Μπάγερν, τελικό η Ντόρτμουντ

Παλικαρίσια πρόκριση μέσα στο Μόναχο πήρε η Ντόρτμουντ που κέρδισε με 2-0 στα πέναλτι την Μπάγερν (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση) και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου. Μηδέν στα τέσσερα πέναλτι για τους Βαυαρούς!

Το ματς δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με πρώτη αξιόλογη φάση να είναι μια προβολή του Βάιζερ στο 15', με τον Λάνγκερακ να διώχνει, ενώ στο 29' η Μπάγερν άνοιξε το σκορ. Ο Λεβαντόφσκι αρχικά σημάδεψε το δοκάρι του Λάνγκερακ αλλά στην επαναφορά με έξυπνο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 48ο λεπτό, ο Λάνγκερακ απέκρουσε δύσκολα το πλασέ του Μίλερ, ενώ στο 52' το σουτ του Λεβαντόφσκι σταμάτησε στο δοκάρι της Ντόρτμουντ. Στο 55' δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην Μπάγερν μετά από χέρι του Σμέλτσερ και στο 75' κόντρα στη ροή του ματς, η Ντόρτμουντ έφερε στα ίσα το σκορ. Ο Μχιταριάν έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Ομπαμεγιάνγκ με δύσκολο τελείωμα έγραψε το 1-1. Η ομάδα του Κλοπ έχοντας και ανεβασμένη ψυχολογία, πίεσε και στο 80ο λεπτό, ο Νόιερ με τύχη έδιωξε το σουτ του Μιχιταριάν, ενώ στο 82' ο γκολκίπερ της Μπάγερν  είπε όχι εντυπωσιακά στο σουτ του Ρόις. Στο 84' ο Άριεν Ρόμπεν που είχε μπει αλλαγή στο ματς, αποχώρησε τραυματίας και ξέσπασε σε λυγμούς.



Το ματς πήγε στην παράταση, όπου στο 102' η κεφαλιά του Σβαϊνστάιγκερ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 108' η Ντόρτμουντ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καμπλ με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 114' ο Λάνγκερακ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σβαϊνστάιγκερ κι έτσι το ματς πήγε στα πέναλτι.

Στη ρουλέτα των πέναλτι, ο Λαμ αστόχησε απελπιστικά στην πρώτη εκτέλεση (γλίστρησε), για να κάνει το 1-0 ο Γκιντογκάν. Στη συνέχεια και ο Αλόνσο έστειλε άουτ την μπάλα (γλίστρησε κι εκείνος), αλλά ο Κελ ευστόχησε κι έκανε το 2-0, ενώ ο Λάνγκερακ απέκρουσε το πέναλτι του Γκέτσε. Ο Νόιερ νίκησε εντυπωσιακά τον Χούμελς, αλλά στη συνέχεια ο ίδιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και την Ντόρτμουντ στον τελικό.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπενατιά, Αλόνσο, Τιάγκο (68' Ρόμπεν, 84' Γκέτσε), Βάιζερ, Μπερνάτ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Παπασταθόπουλος, Σμέλτσερ, Χούμελς, Ντουρμ, Μπλαστσικόφσκι (83' Καμπλ), Μπέντερ (91' Κελ), Καγκάβα (70' Μιχιταριάν), Ρόις, Γκιντογκάν, Ομπαμεγιάνγκ.
 
www.filathlos.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)