Τα αμαρτωλά φιλιά, που έγραψαν ιστορία ! ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Για το Twitter, η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού ήταν η 13η Απριλίου -και όχι η 6η Ιουλίου-, εξ ου και κυριάρχησαν οι τρυφερές στιγμές στα posts από όλον τον κόσμο. Εμείς κάναμε μια λίστα με τα best of του ποδοσφαίρου (videos).

Η ισπανική Μarca μας ενημέρωσε πως η 13η του Απρίλη ήταν η Εθνική Ημέρα Φιλιού, για να κάνουμε μια σχετική έρευνα και να μάθουμε ότι κατ' αρχάς υπάρχει αυτή η ημέρα, αλλά είναι στις 6 Ιουλίου και δευτερευόντως πως για τους χρήστες του Twitter... μεταφέρθηκε στην περασμένη Δευτέρα (14/3). Άλλο που δεν θέλαμε λοιπόν, για να συγκεντρώσουμε τα πιο αμαρτωλά φιλιά, μεταξύ ποδοσφαιριστών, που έγραψαν ιστορία.
Bonus το video με τις 10 πιο θεαματικές φάσεις (όπως τις ένωσε το RockStar Deportes), όπου υπάρχει και ο Ίκερ Κασίγιας με την Σάρα Καρμπονέρο, την ημέρα που η Ισπανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.
Ο Ρόναλντ Κούμαν ήταν ο ήρωας του τελικού το 1992, όταν με δικό του γκολ, στο 111' του ματς, η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό της τρόπαιο, στο Wembley και... εις βάρος της Σαμπντόρια.
Δεν θυμάστε; Θυμηθείτε. Δείτε εδώ την συνέχεια και τα Βίντεο!!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)