Στριπτίζ για τη σωτηρία της Πάρμα η εκρηκτική Ρόζι (videos+photos)

Στριπτίζ για τη σωτηρία της Πάρμα η εκρηκτική Ρόζι (videos+photos) | onsports.gr
Τα δίνει όλα, ή πιο σωστά εν προκειμένω τα …βγάζει στη φόρα η Ρόζι Μιτζιούλι για χάρη της Πάρμα.
Το αισθησιακό μοντέλο και «αστέρι» του ιταλικού Big Brother  είναι τρελή και παλαβή με τους «παρμένσι» και κάνει ότι περνάει από το χέρι και με το …σώμα της για να βοηθήσει την  οδυνηρά ταλανιζόμενη λατρεμένη της ομάδα.

 Για τον σκοπό λοιπόν αυτό η 25χρονη Ιταλίδα  προχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση σε ποδοσφαιρικό γήπεδο (όχι όμως το σπίτι της Πάρμα «Ένιο Ταρντίνι») καθώς απαλλάχθηκε απ’ όλα της τα ρούχα και είχε απλά πάνω στο κορμί της τα χρώματα της ομάδας της (κίτρινο και μπλε).

rosy-parma4


rosy-parma1

Το αποτέλεσμα της «εκδήλωσης» αυτής ήταν άκρως εντυπωσιακό και σύμφωνα με την …δημιουργό στόχος της είναι να πειστεί κάποιος επενδυτής, με προτιμότερο σύμφωνα με την ίδια για τον …ρόλο αυτό κάποιο δισεκατομμυριούχο Σεΐχη.
rosy-parma3
Ωστε με τις οικονομικές του πλάτες η Πάρμα να επιστρέφει σύντομα στη χρυσή εποχή της δεκαετίας του 90 όταν  ήταν όχι μόνο μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ιταλία αλλά και είχε σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις.
C 29 fotogallery 1009415  ImageGallery  imageGalleryItem 17 image
Και όχι μόνον αυτό αλλά υποσχέθηκε ότι θα γδυθεί και    στην έδρα της ομάδας της αν καταφέρει και σωθεί η Πάρμα  που  έχει χρεοκοπήσει επίσημα και εκτιμάται ότι θα βγει στο  σφυρί έναντι μεταξύ έξι και 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Rosy-Maggiulli-3 1
Στόχος εξαιρετικά δύσκολος αλλά  αναμφίβολα μέσα στις δυνατότητες ουκ ολίγων …Σεΐχηδων ή ατόμων που έχουν «συγκινηθεί» από την πρωτοβουλία και τις υποσχέσεις της Ρόζι.



 

 

 

 
 
  

 
 
 
 
 
 
  

 
 
Cheerleaders

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)