Εμειναν στο 0-0 Ατλέτικο και Ρεάλ – Νίκη για τη Γιουβέντους με 1-0 κόντρα στη Μονακό

ImageHandler (59) 
Η Ρεάλ δεν λύγισε απ’ το «Καλντερόν», ούτε απ’ την ρέντα της Ατλέτικο, όμως όταν έφτασε στην πηγή θόλωσε – Δεν την… «πάτησε» η Γιουβέντους κόντρα στη Μονακό
Τα είχε όλα «κόντρα» – παράδοση (0-2-4 φέτος) και έδρα – όμως η Ρεάλ όχι μόνο στάθηκε όρθια στο «Καλντερόν» αλλά έχασε και μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει την Ατλέτικο, 0-0.
Παράσταση για έναν ρόλο της «βασίλισσας» στο πρώτο ημίχρονο. Οι «μερέχνες» έκλεισαν στο μισό γήπεδο την ομάδα του Σιμεόνε, με τον Όμπλακ να την κρατάει όρθια. Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο 45λεπτο, με τα νεύρα να κυριαρχούν. Στο φινάλε οι «ροχιμπλάνκος» πίεσαν όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το ματς.
Χάνουν τον επαναληπτικό στο «Μπερναμπέου» οι Μαρτσέλο και Σουάρεθ, λόγω καρτών. Δεν είδει εκατέρωθεν χτυπήματα εκτός φάσης στο 63′ ο διαιτητής, ανάμεσα σε Μάντζουκιτς και Καρβαχάλ, που έπρεπε να αποβληθούν.
Δεν την… «πάτησε» η Γιουβέντους κόντρα στη Μονακό (1-0)

Μια πετυχημένη… συνταγή δεν την αλλάζεις! Με εκείνη έφτασε μέχρι εδώ, και πράττοντας λογικά ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θέλησε να την αλλάξει. Η Μονακό έδωσε χώρο στη Γιουβέντους από την πρώτη στιγμή του αγώνα και περίμενε τους Ιταλούς στο μισό γήπεδο.
Μπορεί η επιλογή αυτή να μην απέδωσε… καρπούς όπως και στο ματς με την Άρσεναλ αλλά και πάλι οι μονεγάσκοι έφτασαν κοντά γκολ.
Άφησαν πίσω τα πρώτα δύσκολα λεπτά πίεσης των παικτών της Γιουβέντους, με αποκορύφωμα ένα ξαφνικό σουτ του Τέβες, το οποίο «έβγαλε» ο Σούμπασιτς και δύο φορές υποχρέωσε τους οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας» να καρδιοχτυπήσουν…
Στο 9ο λεπτό ο Κουρζάβα έκανε το μακρινό σουτ, με τον Μπουφόν να βλέπει τη μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο αρχηγός της Γιουβέντους υποχρεώθηκε σε εξαιρετική απόκρουση. Ο Μαρσιάλ μπήκε στη μεγάλη περιοχή και έκανε την πάσα στον Καράσκο στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής. Το πλασέ που έκανε όμως δεν ήταν τέτοιο που θα μπορούσε να νικήσει τον Μπουφόν, ο οποίος διατήρησε το 0-0.
sport-fm.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)