Φωτιά έβαλε στο «Μαρακανά» διάσημο μοντέλο από τη Βραζιλία. (ΦΩΤΟ)

playboy_cravinho
 
Για περίπου οκτώ μήνες η Τατιάνε Κραβίνιο ήταν κεντρικό θέμα σε όλα τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της πατρίδας της και η αιτία προφανής…
 
Η σχέση της με τον άλλοτε πανίσχυρο άνθρωπο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Ρικάρντο Τεσέιρα (πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας από τον Ιανουάριο του 1989 μέχρι τον Μάρτιο του 2012), με την 36χρονη να δηλώνει μάλιστα πως τα 31χρόνια διαφοράς τους δεν την ενοχλούσαν καθόλου.

Εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους δεν αποτελούν ζευγάρι, παρόλα αυτά η εκρηκτική Βραζιλιάνα δεν θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό εκτός προσκηνίου.
Το βραζιλιάνικο Playboy της έκανε πρόταση να ποζάρει για πρώτη φορά ολόγυμνη και εκείνη την αποδέχτηκε, με την τολμηρή φωτογράφιση να λαμβάνει χώρα στον μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ναό των Βραζιλιάνων, το θρυλικό «Maracanã».

«Kανείς δεν με έκανε να γελάω όπως αυτός», δήλωσε μεταξύ άλλων αναφορικά για τον Ρικάρντο Τεσέιρα, με την Κραβίνιο (έκλεισε 20 χρόνια πλέον στο μόντελινγκ μιας που πρωτοβρέθηκε στο χώρο στα 15 της χρόνια) να φιγουράρει πλέον στο εξώφυλλο του διάσημου ανδρικού περιοδικού στο τεύχος Μαρτίου.
πηγή : sport24.gr

OI ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ www.seujeca.com

 
 
tatiane cravinho 

 

 

 

 

 


 
 
 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)