Ψάχνει μπαμ με Μέγιερι η ΑΕΚ!

 

Η πιάτσα βοά ότι η ΑΕΚ κυνηγάει παίκτη του Ολυμπιακού κι όπως αποκαλύπτει ο ατζέντης του Μπάλας Μέγιερι, έχει πρόταση από την Ένωση στα χέρια του. Παράλληλα ρίχνει αιχμές για τη διοίκηση των ερυθρολεύκων!

Βόμβα που θα προκαλέσει... ζημιές «ψάχνει» να ρίξει η ΑΕΚ, με τον Μπάλαζ Μέγιερι. Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του ερυθρόλευκου τερματοφύλακα αποκάλυψε σε ουγγρικά medi ενδιαφέρον της Ενωσης για τον πελάτη του, τον οποίο ουσιαστικά φέρνει εκτός Ολυμπιακού το καλοκαίρι.

Ευλογία ή κατάρα να έχεις δύο καλούς τερματοφύλακες σε μια ομάδα; Όπως και να ‘χει, αυτό είναι το στάτους στον Ολυμπιακό. Κι από τη στιγμή που ο Ρομπέρτο είναι … αμετακίνητος, το Νο2, ο Μπάλαζ Μέγερι … δυσανασχετεί.
Είναι ποδοσφαιριστής και θέλει να παίζει. Ο μάνατζερ του διεθνή Ούγγρου πορτιέρο, Γιάνος Χρούτκα το επιβεβαιώνει με δηλώσεις του σε media της πατρίδας του, ανοίγει την πόρτα των «ερυθρολεύκων» και το κυριότερο, ρίχνει τη «βόμβα»: Για τον Μέγιερι υπάρχει ενδιαφέρον – μεταξύ άλλων – κι από την ΑΕΚ!

«Ναι, για τον Μπάλαζ υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, αλλά και από ομάδες της Μπουντεσλίγκα και της Τουρκίας», τονίζει χαρακτηριστικά, έχοντας νωρίτερα στις δηλώσεις του ξιφουλκήσει κατά της διοίκησης του Ολυμπιακού για τη στάση της απέναντι στον πελάτη του και για την ανακολουθία λόγων-πράξεων: «Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια σχέση με τον Μέγιερι και την απόφαση του Ρομπέρτο για το αν φύγει ή μείνει στον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του Μπάλαζ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ ο Ρομπέρτο έχει ακόμη έναν χρόνο. Βέβαια, έχει παίξει τόσο καλά που ίσως ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τερματοφύλακα το καλοκαίρι.

Το περασμένο καλοκαίρι, η διοίκηση έδειξε πως ήθελε να κρατήσει τον Μπάλαζ, αλλά από τότε δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά ανανέωσης. Κι αυτό παρότι η υπόσχεση επαναλήφθηκε τον Δεκέμβριο. Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο παλιός στην ομάδα κι είναι κοντά στο πέμπτο του πρωτάθλημα. Νομίζω πως άξιζε περισσότερη προσοχή», λέει ο Χρούτκα ανοίγοντας ουσιαστικά
την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό για τον Μπάλαζ Μέγιερι. 
SDNA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)