Champions League: Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα ......& ....Γιουβέντους – Μπορούσια Ντόρτμουντ


Ντέρμπι «φωτιά» για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται στο Etihad (47.405), εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Σέντρα στις 21:45 και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVA Sports 2.
*Για την φάση των 16 οι 2 ομάδες είχαν συναντηθεί και πέρυσι. 0-2 το σκορ του πρώτου παιχνιδιού στο Etihad, 2-1 στον επαναληπτικό του Camp Nou, με την Μπαρτσελόνα να φτάνει σε μια εύκολη πρόκριση.
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (ΓΕΡ), Βοηθοί: Μπορς (ΓΕΡ), Λουπ (ΓΕΡ), Ντάνκερτ (ΓΕΡ), Φριτζ (ΓΕΡ)

Μάντσεστερ ΣίτιΕκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το δώρο της Μπέρνλι και την ισοπαλία κόντρα στην Τσέλσι και κατάφερε να μειώσει την διαφορά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Ανώτερη και καταιγιστική απέναντι στην Νιούκαστλ, την διέλυσε με 5-0 και διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για πρωτάθλημα. Πιο διαβασμένη, σε σχέση με πέρυσι, πιστεύει ότι θα βρεθεί η ομάδα του, ο Πελεγκρίνι, ενώ περιμένει να αντιμετωπίσει μια διαφορετική ομάδα, από αυτήν που ηττήθηκε το Σάββατο από τη Μάλαγα.

Ο Αγγουέρο έπαιξε και σκόραρε και πάλι, στο παιχνίδι πρωταθλήματος και το πιο πιθανό είναι ότι θα βρεθεί αυτός στην κορυφή της επίθεσης. Μια, αλλά πολύ σημαντική απουσία για τον Χιλιανό τεχνικό, την τελευταία αγωνιστική της ποινής του εκτίει ο Τουρέ και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Απουσίες: Τουρέ (Μ, 4/1)

Μπαρτσα ΒΤέλος σε ένα σερί 11 νικηφόρων παιχνιδιών, σε όλες τις διοργανώσεις, μπήκε το Σάββατο για την Μπαρτσελόνα και μάλιστα σε ένα πολύ κομβικό σημείο για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρκετά άτολμη και «άγευστη», βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7΄ και δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, στο 0-1 από την Μάλαγα. Σε συνδυασμό με την νίκη της Ρεάλ την Κυριακή, έμεινε στο -4 από την κορυφή και πλέον η υπόθεση τίτλος δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν. «Σε καμία περίπτωση δεν είχαμε στο μυαλό μας το παιχνίδι με τη Σίτι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», το σχόλιο του Ενρίκε για την αναμέτρηση.
Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για τον Ισπανό τεχνικό, μόνο οι Βερμάελεν και Ντάουγκλας βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο και δεν υπολογίζονται για σήμερα. Σε 2 αλλαγές σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα του Σαββάτου προσανατολίζεται ο Ενρίκε, Μασεράνο αντί Ματιέ στην άμυνα και Ράκιτιτς αντί Ραφίνια στο κέντρο.
Απουσίες: Βερμάελεν (Α, 0/0), Ντάουγκλας (Α, 0/0)
Εκτίμηση: Ντέρμπι και φυσιολογικά η «μπίλια» μπορεί να κάτσει παντού. Αγγουέρο, Σίλβα από τη μία, Μέσι, Σουάρεζ, Νεϋμάρ από την άλλη, σίγουρα υπόσχονται γκολ και θέαμα, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για πρώτο παιχνίδι σε νοκ άουτ φάση. Πάνω κάτω ίδια απόδοση (1.70), για τα over 2.5 και goal/goal, υπάρχει και ο συνδυασμός αυτών των 2, για όποιον θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω.
Betover7




Σπουδαίο παιχνίδι για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται στο Juventus Stadium (41.254), με την Γιουβέντους να υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρμτουντ. Σέντρα στις 21:45 και τηλεοπτική κάλυψη από το NOVA Sports 1.
Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαχόζ (ΙΣΠ), Βοηθοί: Ντέβις (ΙΣΠ), Παλομάρ (ΙΣΠ), Εστράδα (ΙΣΠ), Ερνάντεζ (ΙΣΠ)

Juventus3Σε αγώνα δρόμου για έναν συνεχίζει η Γιουβέντους στην Ιταλία, κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στην Αταλάντα με 2-1. Δεν ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της, αλλά έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ της έναν παίχτη που ακούει στο όνομα Αντρέα Πίρλο, αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 45΄ για το 2-1 που έμεινε μέχρι το τέλος. Χωρίς ήττα εδώ και 22 παιχνίδια (29/10 η τελευταία ήττα της), ενώ σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ρόμα την Κυριακή, ξέφυγε 9 βαθμούς και πάει «καρφί» για την κατάκτηση ενός ακόμα Σκουντέτο.
Μπαρτσάλι και Μαρόνε παραμένουν τραυματίες και δεν υπολογίζονται για την σημερινή αναμέτρηση, εκτός και ο Ασαμόα που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Σε καλύτερη κατάσταση ο Μάτρι, με τις πιθανότητες όμως να μην είναι υπέρ του.
 Απουσίες: Ασαμόα (Α, 3/0), Μπαρτσάλι (Α, 0/0), Μαρόνε (Α, 0/0), Μάτρι (Ε, 0/0) 

13/8 SuperCup Γερμανία: Ντόρτμουντ - Μπάγερν Δείχνει να αφήνει μια και καλή πίσω το δεύτερο -εφιαλτικό- μισό του 2014 και βρίσκει τα πατήματα της στην Γερμανία. 3/3 μετά και το 2-3 μέσα στην έδρας της Στουτγκάρδης, με επίθεση που πετάει «φωτιές», αλλά οι αμυντικές αστάθειες συνεχίζονται (10-5 σύνολο τερμάτων μετά την διακοπή). Έχει ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, στο -8 πλέον από τις θέσεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. «Σαφώς και έχουμε βελτιωθεί από θέματα τακτική και φυσικής κατάσταση. Δουλέψαμε αρκετά πάνω σε αυτό το κομμάτι στην διακοπή.», δήλωσε ο Κλοπ στην συνέντευξη τύπου.
Σίγουρα εκτός o Γκροσκρόιτζ, δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Ιταλία, ενώ πολύ δύσκολο και του Καμπλ που δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση, λόγω ίωσης. Σε καλύτερη κατάσταση ο Κελ, δίνεται αμφίβολος προς ώρας και ίσως μείνει εκτός αποστολής, σε παρόμοια κατάσταση και ο Ντουρμ, δύσκολα να προλάβει και αυτός.
Απουσίες: Γκροσκρόιτζ (Α, 4/0), Κελ (Μ, 4/0), Καμπλ (Μ, 0/0), Ντουρμ (Α, 4/0)
Παίξε το Γιουβέντους - Ντόρτμουντ στον Stoiximan με κορυφαία όρια και 50€ Βonus
Εκτίμηση: Ναι, η Γιουνέντους δείχνει ανίκητη στο «χωριό» της, αλλά η Μπορούσια, παρά το γεγονός ότι «βολοδέρνει» προς ώρας στο δικό της «χωριό», στην «πόλη» μεταμορφώνεται (4-1-1 είχε στους ομίλους). Η Γιουβέντους δεν ενθουσίασε στους ομίλους και δεν θα έχει εύκολο έργο. Χ2 διπλή ευκαιρία για όσους θέλουν συντηρητικά, υπάρχει και το «ξερό» διπλό για όσους θέλουν να ρισκάρουν παραπάνω. Επίσης, αν κάποιος δεν θέλει κάτι από το σημερινό ματς, μπορεί να δει και την πρόκριση της Μπορούσια, που συγκεντρώνει καλές πιθανότητες και πληρώνει 2.10.
Betover7

http://www.foxbet.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)