Είναι επίσημο! Χώρισαν Κριστιάνο-Ιρίνα (photos)

 Ο εκπρόσωπος της Ιρίνα Σάικ τόνισε ότι η ίδια χώρισε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
Τις τελευταίες ημέρες πολλοί αναρωτιούνταν σχετικά με το αν όντως χώρισαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ιρίνα Σάικ.
Την απάντηση ήρθε να δώσει ο εκπρόσωπος της «καυτής» Ρωσίδας.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Iρίνα Σάικ έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο», είπε μιλώντας στους Times της Νέας Υόρκης.
Ακόμη, βέβαια, δεν είναι σαφές τι ήταν αυτό που έκανε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και το πασίγνωστο μοντέλο να χωρίσουν.


«Ήταν αρκετά κοντά στην οικογένεια του Κριστιάνο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Οι φήμες που θέλουν την Ιρίνα να μην είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια του Κριστιάνο, δεν αληθεύουν», συνέχισε ο εκπρόσωπος της Ιρίνα.
Οι φήμες, πάντως, θέλουν την Ρωσίδα να έχει τσακωθεί άσχημα με τον πορτογάλο, επειδή δεν ήθελε να πάει μαζί του σε πάρτι για τα 60ά γενέθλια της μητέρας του. Ο Κριστιάνο, φαίνεται να πήρε το μέρος της μητέρας του και έτσι, δεν άργησε να μπει τέλος στη σχέση τους.
Μια πηγή, μάλιστα, αναφέρει ότι η μητέρα του Κριστιάνο δεν θεωρούσε πως η Ιρίνα ήταν η σωστή γυναίκα για να γίνει η μητέρα του γιου του Κριστιάνο. Η ίδια ήθελε μια γυναίκα που θα μπορούσε να αναλάβει το ρόλο της μητέρας του Κριστιάνο Τζούνιορ, πράγμα το οποίο δεν ήταν στις προτεραιότητες της Ιρίνα.
Πάντως, το εκρηκτικό μοντέλο, δεν φαίνεται να έχει πάρει και πολύ βαριά τον χωρισμό της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Η ίδια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, αλλά και στο instagram ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Δείτε:



Τέλος, νέα σενάρια είδαν το φως της δημοσιότητας, που λένε ότι υπήρξε τρίτο άτομο στη σχέση Κριστιάνο-Ιρίνα.
Αυτό δεν είναι άλλο από την Νιέβες Αλβάρες, με την οποία ο Κριστιάνο είχε βρεθεί παλιά σε ένα ξενοδοχείο σε προάστιο της Μαδρίτης.
Η 41χρονη είναι πρώην μοντέλο, έχει παντρευτεί τον διάσημο φωτογράφο Μάρκο Σεβερίνι και μαζί του έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί του.
Πάντως, εκείνη διαψεύδει το οτιδήποτε.
Δείτε φωτογραφίες της:





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)