Προ των πυλών Μαρτίνες και Καλτσάς

 martnez kaltsas
Καλά τα ταξίδια στο εξωτερικό, χρήσιμος ο εμπλουτισμός της ατζέντας για μελλοντικές κινήσεις, αλλά η ΑΕΚ οφείλει να κάνει κινήσεις άμεσα για τη νέα σεζόν. Με παίκτες ποιοτικούς, έτοιμους να μπουν και να δώσουν βάθος στην ομάδα. Υπό ιδανικές συνθήκες, να ξέρουν τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος, τις απαιτήσεις της Ένωσης και να είναι έτοιμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά σε διπλό εγχώριο χτύπημα με την απόκτηση του Νικολάς Μαρτίνες από τον Παναιτωλικό και του Νίκου Καλτσά από τη Βέροια.
Πριν από λίγες εβδομάδες είχατε ενημερωθεί για τις πληροφορίες από το Αγρίνιο, που έφεραν την ΑΕΚ να κινείται για τον Νικολάς Μαρτίνες (και τον Γοδόι).

Ο Παναιτωλικός έσπευσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 27χρονου Αργεντινού – έληγε κανονικά το καλοκαίρι – καθώς αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν. Από τον περασμένο Γενάρη που ήρθε στην Ελλάδα ο Μαρτίνες ξεχωρίζει για την άρτια τεχνική του κατάρτιση. Αλλωστε, πρόκειται για παίκτη με σημαντικές εμπειρίες, καθώς έχει παίξει σε Ιντεπεντιέντε και Ρεάλ Μούρθια. Δεκάρι που βγάζει ασίστ για πλάκα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα.
Αν και για τις θέσεις των ακραίων επιθετικών, η ΑΕΚ φαίνεται πως βρήκε τη λύση στο πρόσωπο του Νίκου Καλτσά. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας, βασικός και αναντικατάστατος στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας από την Ημαθία, είναι παίκτης με σημαντικές εμπειρίες και ανοδική πορεία. Παίζει και στα δύο άκρα, αλλά και πίσω από τον φορ, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, πρόσφατα άλλαξε γραφείο μάνατζερ και όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Top 10 ...Kαυτές γυναίκες του ποδοσφαίρου!!!