Σπάει τα κοντέρ η Ρεάλ

 
Ακόμα ένα ρεκόρ για την Βασίλισσα που μετά τα τρία τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έφτασε τα 33 και ισοφάρισε ένα ρεκόρ που κρατάει 55 χρόνια.
Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει με σπασμένα τα φρένα τη φετινή σεζόν, με τις επιδόσεις τις να είναι εξαιρετικές και έχει σαν αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ το οποίο κρατάει από τη σεζόν 1959/60.
Συγκεκριμένα το 48% των τερμάτων των παικτών του Αντσελότι έχει πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο (16), από τέσσερα έχουν ο Μπέιλ και ο Μπενζεμά (12%), τρία έχει ο Τσιτσαρίτο (9%), δύο ο Χάμες Ροντρίγκεζ (6%) και από ένα οι ΠέπεΊσκοΜόντριτς και Ράμος (3%).
Πριν από 55χρόνια, τα ίδια γκολ είχαν σημειώσει ο Πούσκας (9), ο Χέντε (7), δηλαδή όσα έχει τώρα μόνος του ο Ρονάλντο, ο Ντι Στέφανο (6), Ντίντι (3), Ερέρα (2), ΣαντιστεμπάνΒιδάλ Πεπίγιο (1), ενώ υπήρχαν και τρία αυτογκόλ.
Από εκεί και πέρα, με το σημερινό μέσο όρο επίτευξης γκολ (3,66 ανά αγώνα) οι «μερένχες» μπορούν στο τέλος της σεζόν να έχουν σκοράρει 139 φορές στις 38 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.
Πηγή www.dailygoal.gr 
Από: Αλέξανδρος Σιαφάκας 
 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)