Οι ρεζέρβες "κόλλησαν" στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ο Ολυμπιακός αγωνιζόμενος με τις ρεζέρβες "πέταξε" δύο βαθμούς κόντρα στον Πανιώνιο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για τη 2η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Ο Φορτούνης το γκολ των ερυθρόλευκων, ο Μητρόπουλος ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους.

Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό μόλις στο 13' από το φάουλ του Φορτούνη, ωστόσο οι κυανέρυθροι είχαν απάντηση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 24' με την κεφαλιά του Μητρόπουλου από τη σέντρα του Φούντα.

Τα πειράματα του Μίτσελ δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να κρατήσει το γεγονός ότι πήρε... μπρος ο Φορτούνης, καθώς τη θετική παρουσία του Διαμαντάκου στο παιχνίδι, όπως και την επιστροφή του Σιόβα στη δράση. Από την πλευρά του ο Πανιώνιος πήρε αυτό που ήθελε από το ματς και έχει ο Τερεζόπουλος έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Οι συνθέσεις:


Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγκιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης (46' Σιόβας), Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης (79' Βέργος), Φορτούνης, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν (59' Κασάμι), Διαμαντάκος.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας (87' Παντίδος), Γκίνης, Χατζηισαΐας, Γιάννου (57' Ντουρμισάι), Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός (67' Μασούρας), Γκέζος.

1ος όμιλος (2η αγωνιστική)

Φωστήρας-Παναχαϊκή 0-2
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-1

Βαθμολογία
1. Ολυμπιακός 4
2. Παναχαϊκή 3
3. Πανιώνιος 2
4. Φωστήρας 1

Η επόμενη (3η) αγωνιστική
Φωστήρας-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Παναχαϊκή

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)