«Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά του Ολυμπιακού»


Ανάρτηση από sportdog.gr
Λάβρος Κώστας Καραπαππάς μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι! Έκανε λόγο για σχέδιο κατά των πρωταθλητών Ελλάδας και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.
Εμφανώς εκνευρισμένοι με την αντιμετώπιση της διαιτησίας στο ματς με τον Ατρόμητο είναι στον Ολυμπιακό. Μετά την ήττα με 1-0 στο Περιστέρι, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαππάς, έκανε δηλώσεις στις οποίες τόνισε ότι είναι η 5η σερί αγωνιστική που η ομάδα του Πειραιά αδικείται, επισημαίνοντας ότι δεν είναι κάτι τυχαίο.
«Είναι η 5η σερί αγωνιστική κατά την οποία αλλάζουν οι κανόνες εις βάρος του Ολυμπιακού. Δεν είναι μόνο η φάση που παίκτης του Ατρόμητου χτυπάει με τα δύο πόδια ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού (Αφελάι). Είναι η 5η φορά που συμβαίνουν. Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά του Ολυμπιακού. Να είναι σίγουροι, ότι αυτή η ομάδα δεν σταματιέται ούτε από διαιτητές, ούτε από αυτούς που γράφουν ό,τι θέλουν, για παίκτες δανεικούς, ούτε από επίορκους δικαστικούς», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Καραπαππά.
Καταλήγοντας τόνισε: «Εμείς σε αυτή τη μέρα που κάποιοι θα γελάνε, επειδή νίκησαν με σκόρερ τον Καραμάνο, εμείς λέμε ότι συνεχίζουμε. Κλείνουμε τα μάτια μας και βλέπουμε τη Μάλμε. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ».

Διαβάστε και τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδης: «Δεν θα αφήσουμε κανένα να ξαναδικήσει τον Ολυμπιακό»!



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)