26 Αυγούστου 2014, ΑΠΟΕΛ – Άαλμποργκ

 
από Αλέξης Τοκαλίδης και luckybet.gr
Με φιλοδοξίες το ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Άαλμποργκ στη ρεβάνς του 1-1 στη Δανία. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League με το θετικό αποτέλεσμα στη Δανία ενώ το εκτός έδρας γκολ μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι. Οι Κύπριοι διαθέτουν μία έμπειρη ομάδα και δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση μέσα στο γήπεδό τους. Αν και βολεύει το 0-0 δεν πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι θα περιοριστούν σε παθητικό ρόλο πηγαίνοντας το ματς στη ρώσικη ρουλέτα του ενός γκολ.
Νίκη του ΑΠΟΕΛ και over 2.5 goal με απόδοση 3.50 στον Stoiximan
Η Άαλμποργκ από την άλλη θέλει το εκτός έδρας γκολ σε κάθε περίπτωση. Δεν είναι υποχρεωμένη να βιαστεί καθώς προέχει το μηδέν στα μετόπισθεν. Οι Δανοί έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους για το πρωτάθλημα κάτι που μπορεί να τους βοηθήσει στο να βρουν ευκολότερα ρυθμό στον αγώνα.
Δεν υπάρχει προϊστορία στα μεταξύ τους παιχνίδια πλην του αγώνα στη Δανία πριν μία εβδομάδα. Κρατάμε την καλή παρουσία του ΑΠΟΕΛ στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια και με γνώμονα αυτό το στοιχείο θα πάμε στον άσσο που πληρώνει σχετικά καλά στους περισσότερους bookmakers του διαδικτύου.
Ομάδες Επιλογή Απόδοση Εταιρία
ΑΠΟΕΛ – Άαλμποργκ 1 1.90
Παίξτε Τώρα
ΑΠΟΕΛ – Άαλμποργκ 1 1.75
Παίξτε Τώρα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)