Ο Παπαθεοδώρου... την έριξε στον Κόνιαρη! (vds)


Πηγή www.sentragoal.gr
Κατά τη διάρκεια της δεύτερης παράτασης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου πάνω στα νεύρα του, βλέποντας τον κίνδυνο να χαθεί το ματς, φάνηκε να πετάει την διαπίστευσή του στον Αντώνη Κόνιαρη και στη συνέχεια να τον χτυπάει στον ώμο.

Όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ που έκανε ο Βασίλης Μουράτος σε προσπάθεια Ισπανού παίκτη για τρίποντο με το σκορ στο 87-82 υπέρ της Ελλάδας και με το ρολόι να δείχνει 22 δευτερόλεπτα για το φινάλε!
Ο κόουτς ξέσπασε για το φάουλ που έστειλε τους Ιβηρες στην γραμμή των βολών για τρεις προσπάθειες και κινήθηκε προς τον Κόνιαρη που κάθονταν στον πάγκο. Αρχικά έκανε μια κίνηση με το δεξί του χέρι, στη συνέχεια πλησίασε πιο κοντά και την επανέλαβε, βρίσκοντας τον Κόνιαρη στον αριστερό ώμο.
Πρόκειται για επεισόδιο που στο παρελθόν έχει σημειωθεί και με άλλους προπονητές (π.χ. χαστούκι Ιωαννίδης - Σιγάλας), αλλά δεν παύει να είναι κατακριτέο.
Η κίνηση δυσαρέσκεια ή διαμαρτυρίας του Παπαθεοδώρου ειναι μεν συνηθισμένη, αλλά είναι δεδομένο πως στην προκειμένη περίπτωση ξεπεράστηκαν τα όρια και δεν μπορεί να επαναληφθεί στο μέλλον. Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά εφηβικής ηλικίας που ακόμη μαθαίνουν...
Κι αυτό βεβαίως δεν έχει να κάνει με την προπονητική ικανότητα του Παπαθεοδώρου που δεν αμφισβητείται...

papatheodorou by greenfaliro

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)