Κολομβία - Ουρουγουάη...Για μία θέση στον… ήλιο!

Κολομβία - Ουρουγουάη
Μουντιάλ 2014, Γιώργος Κατσαμπέκης
Κολομβία και Ουρουγουάη ρίχνονται στη μάχη απόψε στις 23:00 ώρα Ελλάδας και διεκδικούν μία θέση στον… ήλιο!
Η Κολομβία δείχνει να τα καταφέρνει και χωρίς το Φαλκάο. Οι τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο φανέρωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες της ομάδας. Με σύμμαχο την καλή της άμυνα, και τους ταχύτατους μέσους και επιθετικούς που διαθέτει, η Κολομβία μπορεί να κάνει σμπαράλια οποιαδήποτε άμυνα.
Η Ουρουγουάη, από την άλλη, κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τον “όμιλο του θανάτου”, όπως είχε χαρακτηριστεί από πολλούς πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Η ήττα από την Κόστα Ρίκα στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν μία κακή παρένθεση για την τυπικά φιλοξενούμενη, η οποία στη συνέχεια πέτυχε δύο σπουδαίες νίκες επί Αγγλίας και Ιταλίας.
Στην αναμέτρηση με τη δεύτερη, όμως, η Ουρουγουάη έχασε τον ηγέτη της και πρώτο σκόρερ της στη διοργάνωση Λουίς Σουάρες. Η “ηλιθιότητά” του να… δαγκώσει τον Κιελίνι θα τον αφήσει εκτός συνέχειας Μουντιάλ, αλλά και εκτός αθλητικών δραστηριοτήτων για 4 μήνες, μετά από απόφαση που πήρε η ΦΙΦΑ. Ο Καβάνι καλείται να αναλάβει το ρόλο του ηγέτη πλέον στην ομάδα και δεν αρκεί να… σουλατσάρει στον αγωνιστικό χώρο!
Η Κολομβία διαθέτει εξαιρετική επιθετική γραμμή και ο Τζάκσον Μαρτίνεζ της Πόρτο “πετάει φωτιές”!
Η πρώτη μας επιλογή θα είναι το goal/goal, το οποίο πληρώνει 1,80 στη mybet.
Ο άσος είναι ιδιαίτερα χαμηλός για τέτοιου είδους παιχνίδι και δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη δυναμική των δύο ομάδων. Η ισοπαλία συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και βρίσκεται σε εξαιρετική απόδοση (3,45) στη mybet.

Αναδημοσίευση από bet3.gr

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)