Αγγλία – Περού: Ανάλυση Αγώνα

https://c2.staticflickr.com/8/7317/9025136389_d48dec3483_z.jpg http://i193.photobucket.com/albums/z177/mypixstorage/england_sexy_fifa_babe.jpg
Διεθνές φιλικό
115. ΑΓΓΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ (22:00)
* Έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, με τους Περουβιανούς να νικούν 1-0 το 1959 και τους Άγγλους 4-0 το 1962
Γήπεδο: Wembley Stadium
Διαιτητής: Κασάι
Προϊστορία 10ετίας: -
ΑΓΓΛΙΑ: Η Αγγλία του Ρόι Χόντσον ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο κρατώντας χαμηλότερους τόνους από άλλα τουρνουά, με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να θέλει στα φιλικά αυτά να βρει την κατάλληλη ισορροπία ανάμεσα στους έμπειρους παίκτες και τους ταλαντούχους. Μετά το παιχνίδι με το Περού, θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι για τα ματς με Εκουαδόρ και Ονδούρες. «Το παιχνίδι είναι λίγο περίεργο. Έχουμε επικεντρωθεί σε τόσα πολλά πράγματα που θέλαμε για τα παιχνίδια στο Μαϊάμι, έτσι ώστε αυτό το ματς να δείχνει λίγο ότι έρχεται από το πουθενά», τόνισε ο Χόντσον και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έχει δουλέψει τόσο για τον αγώνα με τους Περουβιανούς.
Προηγούμενο ματς: Νίκη με τη Δανία στις αρχές Μαρτίου, με τον Χόντσον να χρησιμοποιεί για βασικό τον Κόουλ, ο οποίος τελικά έμεινε εκτός 23άδας Μουντιάλ. Οι Άγγλοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και νίκησαν 1-0 χάρη στο γκολ του Στάριτζ στο 82′.
Στατιστικό: Under 2.5 τα τέσσερα τελευταία της
Αμφίβολοι (4): Ο νεαρός μπακ Σο ίσως δεν τα καταφέρει, ενώ αμφίβολοι είναι οι αμυντικοί Φιλ Τζόουνς και  Φιλ Τζγκιέλκα, που ξεκίνησαν προετοιμασία έχοντας μικροπροβληματάκια. Ίσως δεν παίξει και ο μέσος Γουίλσιρ.
 
Πιθανή 11άδα (4-4-2): Χαρτ – Μπέινς, Σμόλινγκ, Κέιχιλ, Τζόνσον – Τζέραρντ, Γουίλσιρ, Χέντερσον, Στέρλινγκ – Στάριτζ, Ρούνεϊ
ΠΕΡΟΥ: Ο Πάμπλο Μπενγκοετσέα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νότιας Αμερικής, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Σέρχιο Μαρκαριάν και στο παιχνίδι του Γουέμπλεϊ θα κάνει ντεμπούτο. «»Γνωρίζουμε καλά τους νεαρούς παίκτες της Αγγλίας. Στη Νότια Αμερική υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη της Πρέμιερ Λιγκ και κάθε βδομάδα τους παρακολουθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά. Το Περού δεν κατάφερε να προκριθεί στο Μουντιάλ και στόχος του Μπενγκοετσέα είναι η ανανέωση, έχοντας στις κλήσεις του αρκετό νέο αίμα και πολλές διαφοροποιήσεις. Είναι το πρώτο ματς μέσα στο 2014 για τους Περουβιανούς.
Προηγούμενο ματς: Ήταν τον Οκτώβριο του 2013, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το Περού υποδέχθηκε τη Βολιβία και άνοιξε το σκορ στο 19′ με τον Γιοτούν, για να ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από τον Μπεχαράνο.
Στατιστικό: Goal/goal τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία
Απουσίες (4): Tα μεγαλύτερα ονόματα που μειναν εκτός είναι οι: Βάργκας (ΜΕ, Φιορεντίνα), Φαρφάν (ΜΕ, Σάλκε), Πισάρο (ΕΠ, Μπάγερν) και Γκερέρο (ΕΠ, Κορίνθιανς)
Πιθανή 11άδα (4-4-2): Φορσάιθ – Γοτούν, Ροντρίγκες, Τάπια, Αντβιτσούλα – Χουρτάδο, Ραμίρες, Μπεναβέντε, Γκονσάλες – Ντέθα, Καρίγιο
Το βρηκαμε εδω agrinioreport.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)