Εξάδα ελληνικών επιλογών

 
Την Κυριακή ο Απόλλωνας μας επιβεβαίωσε πλήρως (έγραφα για την αμυντική του λειτουργία και τις απουσίες που είχε σε συνδυασμό με τις εσωτερικές αλλαγές του Σάντεζ) και δέχτηκε τρία γκολ από τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Φωκικό μας πλήρωσαν ένα goal/goal σε υψηλή απόδοση και η Ζάκυνθος έφερε «σβηστά» τον άσο με χάντικαπ κόντρα στην αποδεκατισμένη Αναγέννηση Γιαννιτσών. Μας τα χάλασε η Βέροια, όμως είχα προειδοποιήσει ότι ο άσος δεν άξιζε σε καμία περίπτωση κάτω από 1.90.
 
Με Βέροια θα ξεκινήσω και σήμερα. Διότι όταν παίζεις «τελικό» στην έδρα σου με διαιτητή τον Αρετόπουλο, έχεις αριθμητικό πλεονέκτημα από το 5’, η φιλοξενούμενη ομάδα έχει κάτω από τα γκολπόστ τον τέταρτο στην σειρά τερματοφύλακα και εσύ δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, τότε απλά ετοιμάζεις πλάνα για του χρόνου στην Φούτμπολ Λιγκ. Ο Εργοτέλης πήρε πολύ μεγάλη νίκη στη Νέα Σμύρνη (και ψυχολογική ώθηση), ενώ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (αυτός ο Ιμπραϊμ μου άρεσε πολύ) τον ανεβάζουν επίπεδο. Στο 2.05 ο άσος, λογικά θα πέσει τις επόμενες ώρες.
 
Συνεχίζω με Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ θα ψάξει αντίδραση μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και ο ΟΦΗ δύσκολα θα αντέξει. Δύσκολα, διότι η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι μεγάλη. Δύσκολα, διότι οι απουσίες είναι πολλές και ιδιαίτερα αυτές των Ζόρο και Παπάζογλου, απλά δεν καλύπτονται. Δύσκολα, διότι ακολουθούν οι πολύ σημαντικότερες αναμετρήσεις με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα και τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Από την πολύ χαμηλή απόδοση του άσου, θα προτιμήσω τον άσο με χάντικαπ (-1) σε απόδοση 2.10. Και όσο είναι πάνω από 2.00 είμαστε καλά.
 
Πάμε Ανατολικά και συγκεκριμένα στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Εκεί που ο Πανθρακικός θα υποδεχτεί τον Πλατανιά (και τώρα που το σκέφτομαι ,αν δεν βρέχει, εκείνη την ώρα εγώ λογικά θα είμαι στο χωριό σε κάνα περβόλι να κόβω μανταρίνια). Βαθμολογικά άνετος ο Πάνθραξ και με σημαντικές απουσίες (ξεχωρίζω ασφαλώς αυτήν του Κάσες, αλλά υπάρχει και ο Ζος που απομακρύνθηκε και οι τρεις τερματοφύλακες που είναι νοκ-άουτ). Με φουλ ψυχολογία και πολύ ενισχυμένος μεταγραφικά ο Πλατανιάς, ενώ το διπλό μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν στο 5.00+. Δυστυχώς έχει πέσει σημαντικά, όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι από 3.60 και πάνω έχει αξία. Επειδή το παιχνίδι «κρύβει» πολύ ισοπαλία, εγώ θα προτιμήσω το Χ2 που από 2.10 έχει πέσει στο 1.90.
 
Στην Λιβαδειά έχουμε δύο ομάδες με άκρως προβληματική αμυντική λειτουργία, αλλά με ποιότητα και λύσεις μεσοεπιθετικά. Αίσθησή μου είναι ότι το παιχνίδι ξεκινάει από 1-1 και η απόδοση (1.90 από 1.95) δε μου είναι αδιάφορη. Γράφω και στο ρεπορτάζ όμως ότι θα περιμένω τις ενδεκάδες, και ειδικά αυτήν του Λεβαδειακού. Ελπίζω ο Καραγεωργίου να μην ξεκινήσει με τρεις στόπερ.
 
Στην Ξάνθη, θεωρώ πως ήρθε η ώρα για την τοπική ομάδα να επανέλθει στις νίκες. Άλλωστε νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουν το γεγονός ότι η ομάδα του Μάουρερ αποδίδει καλύτερα από ότι δείχνουν τα αποτελέσματά της το τελευταίο διάστημα. Ο ΠΑΣ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, όμως προβληματίζει με την συνολική του παρουσία και η απουσία του Λίλα αποδυναμώνει τον άξονα. Στο 1.85 είμαστε καλά. Κάτω από 1.80 δεν υπάρχει καμία αξία.
 
Κλείνω με «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός είναι φανερό ότι έχει ρίξει «ταχύτητα» εν όψει Μάντσεστερ, ωστόσο «χρωστάει» μία καλή εμφάνιση στο πάντα απαιτητικό κοινό του. Και οι ίδιοι οι παίκτες νομίζω θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να είναι αποτελεσματικοί επιθετικά και χωρίς τον Μήτρογλου. Ιδανικός αντίπαλος ο Πανιώνιος, που έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα, εμφανίζεται κουρασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια και ήδη το μυαλό βρίσκεται στην μεγάλη μάχη που ακολουθεί με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης». Επιλογή εδώ το over 2.5 γκολ του Ολυμπιακού (αν σκοράρει 3 γκολ ο Ολυμπιακός θα πληρωθούμε) σε απόδοση 1.85.
 
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ: 1 (2.05)
ΠΑΟΚ (-1) – ΟΦΗ: 1 (2.10)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Χ2 (1.90)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ: Goal/Goal (1.90)
ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 1 (1.85)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Over 2,5 γκολ Ολυμπιακός (1.85)

Διάβασε περισσότερα στο:www.gazzetta.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)