Special... none

"Ούτε κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα, ούτε Champions League", γράφει η SPORT για τη Ρεάλ του Μουρίνιο, ο οποίος κατάφερε να μην κατακτήσει ούτε έναν τίτλο για πρώτη φορά από το 2002. Οι δηλώσεις του σνομπ "Special One", ο οποίος δεν καταδέχτηκε να παραστεί στην απονομή της παρηγοριάς και να παραλάβει μετάλλιο από το βασιλικό ζεύγος.


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να εκπληρώσει κανέναν από τους φετινούς της στόχους, καθώς το βράδυ της Παρασκευής ηττήθηκε 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του κυπέλλου και στερήθηκε έτσι τον τελευταίο τίτλο που της είχε απομείνει για να κατακτήσει.


Το 2013 ωστόσο δεν αποδείχτηκε καταστροφική χρονιά μόνο για τη βασίλισσα, αλλά και για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός για πρώτη φορά από το 2002 ολοκληρώνει μια σεζόν χωρίς να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση ενός τίτλου, γεγονός που δεν τον άφησε ασυγκίνητο.

"Η χειρότερη μου"



 

Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο ίδιος με τις δηλώσεις του μετά το τέλος του χαμένου τελικού: "Αυτή είναι η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου. Για πολλούς προπονητές θα ήταν μία καλή σεζόν, αλλά για μένα είναι η χειρότερη. Πάντα εμφανιζόμουν στον Τύπο κάθε φορά που φέρναμε ισοπαλίες ή χάναμε. Η φετινή σεζόν ήταν μία αποτυχία, αλλά οι πρώτες δύο χρονιές μου ήταν επιτυχημένες", υποστήριξε.
Σε ερώτηση για το μέλλον του απάντησε: "Έχω συμβόλαιο και αυτό έχει ισχύ για άλλα τρία χρόνια. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον πρόεδρο για το μέλλον μου".
Για το παιχνίδι είπε: "Δε νομίζω πως η Ατλέτικο άξιζε το τρόπαιο, αλλά το πήρε. Είχαμε δύο καθαρές φάσεις για γκολ και τρία δοκάρια. Γι’ αυτό θεωρώ πως ήταν άδικο. Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο ήταν φανταστικός, αλλά και τυχερός".

Σνόμπαρε και τον Βασιλιά...

 

Μέχρι σήμερα μας είχε συνηθίσει να στέλνει αντικαταστάτες σε συνεντεύξεις Τύπου, όπως άλλωστε έκανε και πριν από τον τελικό όπου τη Ρεάλ εκπροσώπησε στην καθιερωμένη media day ο Σέρχιο Ράμος. Αυτή τη φορά πρωτοτύπησε και δεν καταδέχτηκε να παραβρεθεί ούτε στην απονομή των μεταλλίων της παρηγοριάς, σνομπάροντας έτσι το βασιλικό ζεύγος, Χουάν Κάρλος και Σοφία. Κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα αποβλήθηκε για πολλοστή φορά ελέω συμπεριφοράς.

Καταλανικά "χαστούκια"

Αν και η συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει καθώς κατάφερε αυτή τη φορά να υψώσει το ανάστημά της και να ταπεινώσει τον Μουρίνιο και την ομάδα του, κερδίζοντας έναν τελικό μέσα στο Μπερναμπέου, οι Καταλανοί φαίνεται πως το χάρηκαν εξίσου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωτοσέλιδο της καταλανικής εφημερίδα "SPORT"...


"Ούτε κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα, ούτε Champions League" γράφει χαρακτηριστικά η "SPORT" φωτογραφίζοντας τον Μουρίνιο την ώρα της αποβολής του.
Χαμηλότερους τόνους κρατά η El Mundo Deportivo. Στο πρωτοσέλιδό του έχει μεγάλη φωτογραφία της Ατλέτικο Μαδρίτης εκθειάζοντας το κατόρθωμά της, ενώ δεν λείπουν τα πικρόχολα σχόλια για τον Μουρίνιο και τον Ρονάλντο με αφορμή τις αποβολές τους.
Δείτε το πρωτοσέλιδο της "El Mundo Deportivo"


www.contra.gr/

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)