Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 0-3! (videos)



Η εξαιρετική Μπάγερν νίκησε το βράδυ της πρωτομαγιάς και στο "Καμπ Νόου" την αγνώριστη Μπαρτσελόνα με 3-0 και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ιστορία αυτού του ημιτελικού κράτησε 48 αγωνιστικά λεπτά. Τόσο χρόνο χρειάστηκε η Μπάγερν για να σκοράρει κόντρα σε μία άκεφη και χωρίς ελπίδα Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 0-3!Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν δείξει τις άγριες διαθέσεις της από το πρώτο ημίχρονο όταν κυριάρχησε πλήρως πιέζοντας πολύ ψηλά και με χαρακτηριστική επιμονή τους Καταλανούς. Το γεγονός ότι ο Μέσι τελικά κρατήθηκε στον πάγκο από τον Βιλανόβα έκανε τρομερά προβλέψιμη την Μπαρτσελόνα η οποία πλησίασει στο γκολ όλη και όλη μία φορά, μ' ένα σουτ του Τσάβι στο 24'.
Ολες οι υπόλοιπες μεγάλες φάσεις της βραδιάς είχαν την σφραγίδα της Μπάγερν, της μακράν πιο φορμαρισμένης ομάδας στη Γηραιά Ηπειρο τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Πικέ πήραν την μπουκιά από το στόμα των Βαυαρών ουκ ολίγες φορές στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στη φάση του 48' όταν ο Ρόμπεν έκανε την κλασική του κίνηση από τα δεξιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με αριστερό κεραυνό.
Εκτοτε, η Μπαρτσελόνα εξαφανίστηκε από το γήπεδο. Ο Βιλανόβα απέσυρε στον πάγκο τους καταπονημένους Τσάβι και Ινιέστα και η Μπάγερν, τρομερά ορεξάτη και ώριμη, θέλησε να πιστοποιήσει την κυριαρχία της και μ' άλλο τέρματα. Τα κατάφερε έξοχα αφού ο... Πικέ μ' αυτογκόλ έκανε το 2-0 στο 72' και ο Μίλερ με κεφαλιά το εμφατικό 3-0 τέσσερα λεπτά αργότερα. Η δίψα της είχε πια κορεστεί.
MVP
O άρχοντας της αριστερής πτέρυγας Φρανκ Ριμπερί. Καταπληκτικό ματς από τον Γάλλο χαφ σε όλα τα μήκη και πλάτη του χώρου ευθύνης του και όχι μόνο. Αστείρευτος σε δυνάμεις και εμπνεύσεις.
Kλειδί αγώνα
Η σαφέστατη ανωτερότητα της Μπάγερν σε όλα τα επίπεδα (τακτική, φυσική κατάσταση, ψυχολογία). Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.
Αδύναμος Κρίκος
To μεγάλο ατού της Μπαρτσελόνα, ο δημιουργικός άξονάς της, βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα. Και με τον Μέσι καθηλωμένο στον πάγκο, όλα έγιναν πιο δύσκολα.
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Άλβες, Μπάρτρα (87' Μοντόγια), Πικέ, Αντριάνο, Σονγκ, Τσάβι (55' Σάντσες), Ινιέστα (65' Τιάγκο Αλκάνταρα), Πέδρο, Βίγια, Φάμπρεγκας.
Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ (77' Ραφίνια), Μπόατενγκ, Βαν Μπούιτεν, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ (74' Τίμοστσουκ), Σβάινσταϊγκερ (67' Γκουστάβο), Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)