Δεν το... πίστευε ο Φαν Γκάαλ (videos)

Συντάκτης :  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΓΡΕΣ  από pamesports.gr
Ο Λουίς Φαν Γκάαλ δεν είχε... πιστέψει την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Λέστερ, ακόμα και την στιγμή που έκανε δηλώσεις της! Βλέπετε, οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 0-2 και 1-3, αλλά έχασαν με 5-3!

«Είχαμε τον πλήρη έλεγχο. Πώς είναι δυνατόν να χάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι; Η Λέστερ είχε αποδείξει και από προηγούμενα ματς πως έχει δυνατό χαρακτήρα. Όταν όμως είσαι μπροστά με 3-1 πρέπει να έχεις περισσότερη κατοχή, δεν επιτρέπεται να κάνεις τα λάθη που κάναμε εμείς. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, τα πάντα είναι πιθανά. Δεν θέλω να κατηγορήσω παίκτες για προσωπικά λάθη. Το βασικό μας λάθος είναι ότι δεν κρατήσαμε την μπάλα. Πετύχαμε τρία φανταστικά γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά χάσαμε κι αυτό είναι το πιο σημαντικό», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός, ο οποίος ήταν φανερά απογοητευμένος και εκνευρισμένος

Ερωτηθείς για για την αντικατάσταση του Φαλκάο υπογράμμισε: «Δεν έγινε επειδή δεν είχε καλή απόδοση. Ήταν καλός, αλλά πρέπει να δουλέψουμε στη φυσική του κατάσταση».

Μίλησε και τον τραυματισμό του Τζόνι Έβανς και τόνισε: «Έχει δεχτεί ένα χτύπημα. Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο σοβαρό είναι. Θα περιμένουμε τις εξετάσεις. Για την ώρα περπατά με πατερίτσες».

Leicester 5-3 Manchester United - Louis van... από beanymansports

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Προγνωστικά για το στοίχημα & προβλέψεις Πέμπτη 29-03-18

Σε αυτό το Euro παίζεται μεγάλη… μπάλα (Video-Gallery)

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)