C.L Απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτη


Το Champions League ξεκινάει σήμερα και ο Ολυμπιακός υποδέχεται (21:45, real fm 97,8 & pamesports.gr) για την 1η αγωνιστική των ομίλων την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα θυμίζει καμίνι για άλλη μια φορά, με τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς να γεμίζουν το γήπεδο αφού τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
Ο Ολυμπιακός καλείται φέτος να κάνει το βήμα παραπάνω στη διοργάνωση πραγματοποιώντας και πάλι μια εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία. Πέρυσι, σε μια πολύ καλή σεζόν για τον σύλλογο αποκλείστηκε στους «16» από την Μάνστεστερ Γιουνάϊτεντ.
Στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μια από τις κορυφαίες, πλέον, ομάδες στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης του κόουτς Σιμεόνε κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Ισπανίας, ήταν φιναλίστ στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη σεζόν 2013-2014 και πριν από λίγες ημέρες κέρδισε για την πριμέρα ντιβιζιόν την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου με 2-1.
Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και έχουν έρθει στην Αθήνα για την κατάκτηση των τριών πόντων με τον Ισπανό τεχνικό ωστόσο να χαρακτηρίζει το ματς ως το δυσκολότερο στην φάση των ομίλων για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ατλέτικο θα έχει την υποστήριξη περίπου 100 οπαδών της στο Φάληρο.
Πιθανή ενδεκάδα Aτλέτικο: Μογιά, Χουανφράν, Σικέιρα ή Ανσάλντι, Μιράντα, Γοδίν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Τουράν ή Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς.

Aνάρτηση από  www.spirospero.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μεταγραφική βόμβα από τον Ολυμπιακό (photos)

Top 10 ...Kαυτές γυναίκες του ποδοσφαίρου!!!